SLEUTELKLUIZEN MET ELEKTRONISCH SLOT

Een elektronische sleutelkluis is beveiligd met een elektronisch slot. De code kan persoonlijk worden ingesteld met de mogelijkheid om deze willekeurig te wijzigen. Het toetsenbord heeft grote en gemakkelijk af te lezen knoppen voor een eenvoudige bediening. Er is geen reden tot paniek als de code wordt vergeten - een mechanische noodopening is mogelijk!

Het Rottner Tresor-team geeft u graag advies en beantwoordt uw vragen!

Sleutelkluizen met elektronisch slot
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina

De elektronische sleutelkluis van Rottner is beveiligd met een elektronisch slot. De bediening is eenvoudig. Het toetsenbord bestaat uit grote en gemakkelijk te lezen knoppen. U kunt uw leesbril in uw zak laten!

Een elektronisch slot is een handige en gemakkelijke manier om de kluis te openen met een code. Batterijen voorzien de kluis continue van stroom.

Als u uw code vergeet, blijf dan rustig, bij de meeste systemen is een mechanische noodopening mogelijk.

Rottner Tresor biedt een selectie van 27 verschillende systemen die geschikt zijn voor zowel privé als voor zakelijk gebruik.

De prijs varieert van kleinere handige modellen met een prijs van € 67,70 tot grotere kluizen van € 5943,00

Wees gerust bij Rottner Tresor vindt u iets dat voor u  geschikt is!

Bovendien beschikt ons team over een hoog niveau van expertise en kunnen we waardevolle adviezen geven om aan de individuele vereisten te voldoen.


De kleinste sleutelkast met elektronisch slot heeft ruimte voor vijf grote sleutelhangers en heeft een solide constructie. Voor privé gebruik is deze kluis meestal voldoende. Dus als u thuis veilig wilt zijn en een gemakkelijk bedienbare kluis wilt, bestelt u een voordelig  geprijsde sleutelkast of sleutelkluis.

De Rottner S 200 EL  sleutelkast is geschikt voor wandmontage en wordt geleverd met kunststof, kleurige en gratis sleutelhangers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten.

Als de brandwerendheid belangrijk voor u is, dan is de Rottner Fire Key 20 met elektronisch slot de juiste keuze. Het kan aan de muur worden bevestigd door middel van twee voorgeboorde gaten aan de achterkant.

Voor een veilige opslag van uw sleutels is vooral de Rottner Keytronic sleutelkluis zeer aantrekkelijk. De Keytronic is geschikt voor hotels, garages, vastgoedbeheer of soortgelijke bedrijven. De sleutelkuis  is uitgerust met een gleuf waarin de sleutels kunnen worden gestort, de eigenaar van de sleutels kan de kluis openen met een code. De toetsen aan de binnenkant zijn goed beschermd. Bovendien heeft deze sleutelkluis een elektronisch slot met mechanische noodopening.

Als alternatief, voor het opbergen van sleutels, is het Rottner KeySystem 6 ook geschikt. Het Rottner KeySystem 6 is een unit bestaande uit 6 kluisjes in één. Ideaal voor drukke plekken waar afsluitbare compartimenten nodig zijn om de artikelen veilig op te bergen. Ook deze is voorzien van een noodopening.


De Rottner sleutelkluis ST 70 EL Premium met verstelbare haak strips ,met tussenwand en elektronisch slot is een van de grotere systemen. Verkrijgbaar met een mechanisch combinatieslot of dubbelbaard sleutelslot. Beschikbaar in verschillende maten.

Als u een nog betere kwaliteit kluis wilt, is de Rottner STD 1200 EL Premium sleutelkluis voor 1200 sleutels met elektronisch slot en precisietelescoopscherm de ideale oplossing. De haakrails zijn in hoogte verstelbaar en het model is getest op inbraakwerendheid en heeft een beperkte brandwerendheid. Beschikbaar in verschillende modellen en maten.

Als u een kluis met een elektronisch slot wilt, heeft Rottner Tresor een grote selectie beschikbaar. Redelijke prijsklassen en ervaren klantenservice!

De professionele en gecertificeerde Rottner STS 100 EL Premium sleutelkluis beschikt over een individueel ontworpen interieur met indrukwanden en lichte brandbeveiliging. Hij dient deugdelijk verankerd worden. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten.

De sleutelkluizen van Rottner zijn de ideale oplossong voor het veilig bewaren en beheren van uw sleutels!