INBRAAKWERENDE KLUIZEN & GECERTIFICEERDE KLUIZEN

Bescherm uw documenten en kostbaarheden tegen inbraak!

Eigenlijk is elke kluis inbraakwerend maar de mate van inbraakwerendheid verschilt. Kies uit een breed assortiment van inbraakwerende kluizen die goedgekeurd, getest en gecertificeerd zijn door Europese testhuizen.

Blader door de lijst en vind het product dat het beste is voor de behoeften van uw bedrijf, kantoor of thuis.

Uw keuze wordt bepaald door: het aantal mappen die in de kluis kunnen worden opgeslagen, de waarde van uw kostbaarheden, de veiligheidsklasse, het type slot, de opbergcapaciteit en uw budget. Sommige gecertificeerde kluizen hebben ook een interne kluis als standaard inbegrepen.

Neem contact met ons op voor een lijst van onze gecertificeerde kluizen of voor informatie over de indicatie waardeberging van onze kluizen.

Rottner kluizen Monaco 65 el
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 190

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 190

per pagina

De handelsmerken van een gecertificeerde veiligheidskluis zijn:

Robuuste constructie.

Bepalend voor de beveiligingsniveaus zijn:

 •  De sterkte  van de romp
 •  De sterkte van het deurblad en de deur
 •  Het type slot en het aantal bouten (pinnen)

 

Voor particulier en zakelijk gebruik:

Privé: Er zijn kleinere kluizen voor kleine kostbaarheden zoals sieraden, paspoorten, certificaten, of contanten. Grotere kluizen kunnen worden gebruikt voor mappen en documenten, maar ze kunnen ook worden gebruikt als kluizen voor wapens , op voorwaarde dat de kluis  aan het juiste beveiligingsniveau voldoet.

Zakelijk: ideaal voor bedrijven bij het opslaan van mappen, belangrijke documenten zoals: bedrijfslicentie, servicecontracten, huurcontracten, polissen, kentekenplaten,  certificaten, etc.

Als u de kluizen met hoge certificering wilt gebruiken voor het opslaan van mappen, is de grootte van de kluis belangrijk. Het aantal op te bergen mappen is bepalend voor de juiste maat en het model.

Bescherming van uw  waardevolle spullen

Veiligheidskluizen  zijn veelzijdig. Afhankelijk van uw individuele behoeften, kunnen wij de juiste kluis aanbieden. Deze kluizen zijn onderverdeeld in beveiligingsniveaus, klassen en niveaus van weerstand voor inbraakwerende en brandwerende  bescherming. Privé en zakelijk, er zijn voldoende waardevolle spullen die beschermd moeten worden.

De gecertificeerde kluis biedt u de mogelijkheid om kleinere en grotere items op te bergen.  Kies een kluis die voldoet aan uw behoeften! 

Eigenschappen van gecertificeerde kluizen:

 • Geschikt voor commercieel en privégebruik
 • Beschermt kostbaarheden tegen inbraak en brand (afhankelijk van het beveiligingsniveau).

De kluizen kunnen aan uw behoeften worden aangepast. Er zijn verschillen in het beveiligingsniveau, veiligheidsklassen of normeringen. Ze zijn betrouwbaar en bieden inbraak- en brandbeveiliging.

Eigenschappen van meubelkuizen

 • Compact en ruimtebesparend
 • Interne scharnieren
 • Kan in meubels worden geïnstalleerd
 • Bescherming van particuliere kostbaarheden.

De meubelkluis is met name geschikt voor kleinere voorwerpen, zoals geld, juwelen, horloges, munten, geldkistjes of soortgelijke artikelen. Geen losse waardevolle spullen meer in verschillende kasten en bureaus. U zult uw waardevolle spullen nog steeds op de gebruikelijke plek vinden, maar veilig opgeborgen in een meubelkluis, wat zorgt voor een extra hoge bescherming en u ook ruimte bespaart.

Verschillen in constructie, mate van weerstand en veiligheidsniveau: dit zijn de zaken die moeten worden overwogen voordat u een gecertificeerde kluis koopt. Neem contact met ons op, we zijn er zeker van dat we de juiste kluis voor u kunnen vinden.

In  ons assortiment  vindt u inbraakwerende en brandwerende kluizen van verschillende fabrikanten in verschillende maten.  De interne en externe  afmetingen van de kluizen  zijn te vinden in de extra informatie  in de artikelbeschrijving.  U vindt  de juiste kluis bij Rottner Tresor!

Dat is geen gemakkelijke keuze, elk slot heeft zijn voor- en nadelen. We informeren u graag over de verschillende soorten sloten.

 Dubbelbaard sleutelslot

Het dubbelbaard slot is de gemakkelijkste manier om de kast te vergrendelen,  geen codes onthouden. Bij elk slot worden twee sleutels meegeleverd.  De sleutel dient goed beheerd en opgeborgen te worden.  Vanwege het hoge risico van sleutelroof, raden de verzekeringsmaatschappijen het elektronische slot aan.

• Mechanisch combinatieslot

Dit werkt erg gemakkelijk, maar u moet de code / de cijfercombinatie onthouden. Batterijen, stroom en sleutels zijn niet nodig.

• Elektronisch slot

Dit is de meest populaire en handige optie. U moet de geheime nummers (code) onthouden en indien nodig de batterijen vervangen. De geheime cijfercombinatie kan zo vaak worden gewijzigd als u wilt.

In het geval van een batterijprobleem is er ook de mogelijkheid van een noodstroomvoorziening.

 • Biometrische  vingerprintslot

Met een vingerafdruk  wordt het slot geopend. U heeft geen sleutels of  code nodig. Tot 60 verschillende vingerafdrukken instelbaar.

Noodopening door middel van een noodsleutel, ook de eerste opening wordt uitgevoerd door middel van een sleutel (inclusief 2 sleutels). Misschien het slot van de toekomst?

Met de beveiligingsproducten van Rottner Tresor staat u aan de veilige kant van het leven. Geef ons uw vertrouwen. We zijn blij om u te adviseren en vanwege onze jarenlange  ervaring hebben we de juiste oplossing voor elk kluisprobleem.

Als de beslissing is genomen om een kluis te kopen, dan rijst de vraag:  waar plaatsen we de kluis? Er moet rekening gehouden worden met :

 • De afmeting
 • Het gewicht
 • De toegankelijkheid
 • De vindbaarheid
 • De inspanning voor transport

De kluis zou goed verborgen moeten zijn  maar gemakkelijk toegankelijk . De kluis  mag nooit zo worden geplaatst dat hij zichtbaar is door een raam. Een goede plek om een ​​veiligheidssluis te plaatsen is bijvoorbeeld  in de kelder.

Rottner Tresor heeft een uitgebreid assortiment gecertificeerde kluizen  in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

EN 14450 en EN 1143-1 zijn de Europese normen voor certificering van inbraakwerende kluizen.

De normen zijn onderverdeeld in klasse waarmee de mate van inbraakwerendheid wordt weergegeven.

Veilige kluizen zonder beveiligingsklasse/ certificatie

 • Beveiligingsklasse "A" volgens VDMA 24992, vanaf mei 1995
 • Beveiligingsklasse "B" volgens VDMA 24992, vanaf mei 1995
 • Beveiligingsklasse S1 conform  EN 14450
 • Beveiligingsklasse S2 conform  EN 14450
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade 0   conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade I    conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade II   conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade III  conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade IV  conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade V   conform EN 1143-1

Tip.

Aan de gecertificeerde kluizen met deze normeringen is ook een indicatie waardeberging gekoppeld. Overleg dit altijd eerst met uw verzekeringsmaatschappij! Belangrijk: doe het voordat u een kluis koopt!

Een gecertificeerde kluis is gebouwd volgens een van te voren afgesproken standaard en is getest door een onafhankelijke instituut, bijvoorbeeld :

 • ECB-S ( European Certification Board – Security) in Frankfurt
 • VdS  Schadenverhütung GmbH, gevestigd in Keulen.
 • De VSÖ (Oostenrijkse vereniging van beveiligingsbedrijven) in Wenen.
 • UL (Underwriters Laboratories Inc.) – VS /Voor brandbeveiliging

Deze onafhankelijke testinstituten voeren verschillende testen uit op kluizen om de inbraak- en brandwerendheid te meten en het juiste veiligheidsniveau te bepalen. Hoe deze procedures worden uitgevoerd, wordt gespecificeerd in de Europese Normen 1143 en 14450 (voorheen VDMA 24992). Bij goedkeuring geeft het testinstituut een certificaat.