Je nieuwe kluis bestellen en kiezen: Stap voor stap!

Een nieuwe kluis, inbraakwerend en/of brandwerend, kiezen is beslist geen gemakkelijke opgave. Er zijn meer soorten en typen kluizen dan je in eerste instantie zou denken. 

Als je de tekst en de links in dit artikel volgt, dan ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt. 

Het kiezen van jouw ideale kluis 

Het kiezen van de juiste kluis is heel persoonlijk. Er zijn heel veel zaken die meespelen. 

  • Je kunt het beste beginnen bij ons overzicht van keuzes die je moet maken. Al deze keuzes vind je via de volgende link: De kluizenkiezer 
  • Daarbij is het behulpzaam om kennis te nemen van alle soorten kluizen, en de daarbij behorende toepassingen. Deze vind je via de volgende link: Alle soorten kluizen
  • En om de keuze te maken over de mate van inbraakwerendheid, kun je de volgende informatie lezen: De inbraakcertificering uitgelegd! 
  • Heb je ook brandbescherming nodig? Lees dan het volgende artikel: De brandcertificering uitgelegd! 
  • En als laatste kun je kiezen uit verschillende soorten sloten. Van de klassieke draaischijf tot biometrisch vingerafdruk slot. Hier vind je alle soorten sloten en de bijbehorende voor- en nadelen: Alle soorten sloten 
  • Wellicht niet direct nodig, maar toch goed om te weten als je het direct mee wilt bestellen: Alle beschikbare accessoires! 
  • Als de kluis eenmaal geleverd is, moet deze geïnstalleerd en verankerd worden. Het is belangrijk om hier vooraf over na te denken. Alle informatie hierover kun je hier vinden: De verankering van Rottner kluizen 
  • Wil je gebruik maken van de installatieservice van Rottner Kluizen? Neem dan contact op om alle details door te spreken. Je ontvangt dan een vrijblijvende offerte voor plaatsing, installatie en verankering. 

Je gloednieuwe kluis bestellen 

Bij Rottner houden we niet van blabla en allerlei poespas. We hebben het bestelproces zo efficiënt en snel mogelijk gemaakt, zodat we jouw nieuwe kluis zo snel mogelijk af kunnen leveren op het door jou gekozen adres. 

Bestelproces bij Rottner

Persoonlijk advies

Heb je na het lezen van al deze informatie nog steeds vragen of twijfels?  

De specialisten van Rottner Kluizen staan voor je klaar om je te adviseren zodat jij de juiste keuze kunt maken. En niet alleen vóór- en tijdens je aankoop, maar ook daarna kun je nog steeds rekenen op de specialisten van Rottner Kluizen

Aarzel niet om contact op te nemen via mail of telefoon! 

Kies de verzendmethode 

Binnen Nederland en België levert Rottner alle producten gratis. Voor voorraadproducten is de levertijd 3-5 werkdagen.  

Meer gedetailleerde informatie vind je hier: Informatie over verzending en levering 

Veilige betaling

Betaal gemakkelijk en veilig via Mastercard, Visa, Bancontact of iDEAL  

MastercardVisaMollie Bancontact

Wij verzekeren je dat je gegevens veilig en zorgvuldig worden behandeld. 

Bovendien ontvang je 2% korting bij vooruitbetaling via een bankoverschrijving. 

 

Zakelijk bestellen zonder BTW (België)

Ben je een zakelijk klant vanuit België? Stuur een email met je bestelling en je geldige btw-nummer naar: info@rottner-tresor.nl.
Je ontvangt dan van ons een factuur ZONDER BTW. Na betaling van deze factuur wordt je order direct verwerkt en afgeleverd. 

 

Verwerking van je order 

Na een succesvolle bestelling en betaling zal ons team ervoor zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt verwerkt en afgeleverd. 

Snelle bezorging

Dankzij onze betrouwbare partners GLS, Schenker en Dachser kunnen onze producten heel snel worden geleverd. 

Onze levertijd voor voorraadartikelen is 3-5 werkdagen

We raden je aan om het pakket direct na levering te controleren op eventuele beschadigingen! Indien er beschadigingen zichtbaar zijn, moet dit direct aan ons doorgeven worden. 

Je factuur

U ontvangt de factuur tegelijk met de levering. Dit zit bij het pakket inbegrepen of je ontvangt deze per mail