HOTELKLUIZEN & LAPTOPKLUIZEN

Een verscheidenheid aan laptopkluizen voor thuis- of hotelgebruik!

De laptopkluizen en hotelkluizen van Rottner-Tresor zijn eenvoudig te bedienen en beschermen tegen ongeoorloofde toegang. De code wordt individueel door de gast gekozen en kan op elk moment worden gewijzigd.Hotelpersoneel is niet nodig om de kluis te openen en te sluiten. Bij een vergeten code, kan de kleine kluis worden geopend met een noodsleutel of een hoofdcode.

Een veilige verankering (vaste montage, ommuring) zorgt ervoor dat de hotelkluis niet kan worden gestolen. Hotelkluizen zijn goedkoop om te kopen en hebben een lange levensduur. Ze zijn ideaal voor tijdelijk gebruik, zoals in flexplekken of hotels, hostels en motels

Hotel en laptop kluizen
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

36 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

36 producten

per pagina

Kies uit ons assortiment de ideale hotelkluis of laptopkluis voor u. Wij zullen u adviseren over de verschillende maten en beveiligingsniveaus.

  • Gebruiksgemak
  • Compact en ruimtebesparend
  • Kan worden ondergebracht in meubels
  • Zeer geschikt voor hotels.
  • Zeer geschikt voor laptops.
  • Ze zijn ideaal voor tijdelijk gebruik.

De hotelkluizen en laptopkluizen van Rottner-Tresor zijn eenvoudig te bedienen en beschermen tegen ongeoorloofde toegang. De code wordt individueel door de gast gekozen en kan op elk moment worden gewijzigd.

Er is geen hotelpersoneel nodig om de kluis te openen en te sluiten. De werknemers zijn niet langer verantwoordelijk voor de kostbaarheden, zoals in het verleden vaak het geval was. Als de gast de code vergeet, kan de kleine kluis worden geopend met een noodsleutel of een hoofdcode.

Vanwege de veilige verankering van de hotelkluis kan de kluis niet makkelijk worden meegenomen of verwijderd.

Bij  een hotelkluis zijn er twee vergrendelingsopties. Het elektronisch slot en de biometrische vingerprintslot. In de meeste gevallen wordt een hotelkluis afgesloten met een elektronisch slot.

• Elektronisch slot

Dit is de meest populaire en handige optie. Het elektronisch slot is een comfortabele optie om de hotelkluis te beveiligen. U moet de geheime nummers (code) onthouden en indien nodig de batterijen vervangen. De geheime cijfercombinatie kan zo vaak worden gewijzigd als u wilt.

In het geval van een batterijprobleem is er ook de mogelijkheid van een noodstroomvoorziening.

• Biometrische  vingerprintslot

Met een vingerafdruk  wordt het slot geopend. U heeft geen sleutels of  code nodig. Tot 60 verschillende vingerafdrukken instelbaar.

De hotelkluis is een speciale service voor de gast en is ook essentieel vanuit een bepaalde categorie accommodatie. Het compacte formaat van de kluis is geschikt voor de hotelgast om: paspoorten, contant geld, dvd's, sieraden, USB-sticks, camera's, afhankelijk van de grootte en ook tablets en laptops te bewaren. Wat is de beste plaats voor de kluis? Een hotelkluis of een laptopkluis kan discreet worden weggewerkt in het meubilair van de hotelkamer. Het moet niet opvallend zijn. Hotelkuizen kunnen worden verankerd via verankeringsgaten in de bodem of achterwand tegen een vloer of muur.

Rottner Tresor kan terugkijken op een jarenlange goede samenwerking met bekende fabrikanten uit de beveiligingsindustrie. Met producten van fabrikanten zoals Rottner Tresor en Home Design bent u altijd aan de veilige kant! Andere bekende merken zijn: Burg Wächter, Hartmann Tresore, Eisenbach

Al onze prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten.