Pakketbrievenbussen

Pakketbrievenbussen

Een veilige manier om pakketjes te kunnen ontvangen als u niet thuis bent!

Online handelen is al lang onmisbaar geworden en heeft inmiddels ook particuliere huishoudens bereikt. Elke dag worden er veel pakketten bezorgd. In een pakketbrievenbus kunnen veilig pakketten worden ontvangen. Gebruik een pakketbrievenbus van Rottner Tresor en u hoeft niet thuis te blijven om pakketten te ontvangen. Ook de buren worden niet lastiggevallen met uw pakketten.

In de collectie van Rottner vindt u verschillende soorten, maten en kleuren pakketbrievenbussen!

Meer informatie
Meer informatie
minder

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

 

Hoe werk een pakketbrievenbus?

Onze pakketbrievenbussen overtuigen met een tijdloos en functioneel ontwerp en een enorme capaciteit.

In ons assortiment vindt u:

  • Grote en kleine modellen
  • Pakketbrievenbussen van RVS en gegalvaniseerd staal

Let bij aankoop van een pakketbrievenbus goed op de afmetingen!

 

Soorten Pakketbrievenbussen

Die Paketbox ist mit einer Einwurfvorrichtung ausgestattet, in der der Zusteller Pakete einwerfen kann.  Die Einwurfeinrichtung verhindert, dass einmal eingeworfene Pakete unbefugt wieder entnommen werden können.

Warensendungen werden eingeworfen. Wenn der Stauraum in der Box groß genug ist, können mehrere Sendungen eingeworfen werden. Der Empfänger hat zwei Schlüssel und kann so die Sendungen entnehmen – die Pakete können ausschließlich mit dem Schlüssel entnommen werden und so bleiben Ihre Sendungen vor ungewollten Zugriffen geschützt.

 

Accessoires

Gebruik de speciaal hiervoor ontwikkelde brievenbusstandaard van Rottner voor een vrijstaande plaatsing van uw pakketbrievenbus. De pakketdoos kan eenvoudig worden gemonteerd op de vlakke plaat die op de standaard is bevestigd. De Zwitserse brievenbussen kunnen ook op de standaard worden gemonteerd. De brievenbusstandaard wordt geleverd zonder brievenbus.

 

Fabrikanten

Rottner Tresor

HomeDesign

Bestel Vandaag

* Alle prijzen zijn incl. btw en verzendkosten tot aan de deur op de begane grond
De website maakt gebruik van cookies.Als u verdergaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x