Privékluizen

Privékluizen om kleine hoeveelheden geld, sieraden of waardevolle spullen in op te slaan!

De meubelkluis of privékluis kan worden geïntegreerd in een kast met laden, in een kist, een bureau, enz. Het speciale ontwerp maakt dit mogelijk. De meubelkluis wordt onzichtbaar en past in het geselecteerde meubelstuk. Sloten zijn er in diverse uitvoeringen van dubbelbaard sleutelslot tot elektronisch slot.

Veiligheidskluizen voor thuisgebruik met een elektronisch slot hebben een mechanische noodopening, meestal voorzien van 2 sleutels. Verschillende modellen en maten die passen bij elke persoonlijke behoefte, of de eisen van een klein bedrijf.

 

Meer informatie

Meer informatie
minder

Artikelen 1 tot 35 van 103 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 35 van 103 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 

Wat is een meubelkluis of privékluis?

Een meubelkluis of privékluis is een kluis die verankert kan worden aan de vloer of muur of gewoon in een ruimte, kast of bureau kan worden geïntegreerd. De meubelkluis wordt onzichtbaar en past in een kast of lade. Een ideale bescherming tegen inbrekers.

 

Waarvoor is een meubelkluis geschikt?

Het is met name geschikt voor kleinere waardevolle spullen zoals juwelen, munten en geldkistjes. Deze kunnen comfortabel in de meubelkluis worden opgeborgen. Stop met het verbergen van je waardevolle spullen onder het matras! Bij Rottner Tresor vindt u een groot assortiment meubelkluizen, in verschillende maten en inbraakbeveiliging. De prijs-kwaliteitverhouding is optimaal en u zult goed worden geadviseerd. Heeft u weinig ruimte? Deze kleine kluizen zijn gemakkelijk weg te werken in een meubelstuk. Houd er rekening mee dat kluizen onder 100 kg deugdelijk verankerd moeten worden.

 

Installatie van een meubelkluis.

Kies een passend meubelstuk en installeer de kluis.

Extra tip Kies een meubelstuk dat niet meteen opvalt en dat wordt beschermd tegen temperatuurverschillen (vocht in de badkamer). Elektronische sloten werken niet wanneer de luchtvochtigheid hoog is. Let ook op de duurzaamheid van de vloerplaten, ook als de meubelkluis niet zo zwaar is. Gebruik alleen het meegeleverde bevestigingsmateriaal om de meubelkluis vast te zetten. Als u uw eigen montagemateriaal wilt gebruiken, raadpleeg dan eerst uw verzekeringmaatschappij!

 

Professionele montage

Afhankelijk van het model kunnen er natuurlijk verschillen zijn in het montageproces. Gebruik het bijgevoegde materiaal, informeer jezelf grondig door middel van de bedienings- en installatie-instructies. Vaak heeft uw meubelkluis of privékluis voorgeboorde gaten op de achterwand, die vervolgens moeten worden doorboord wat de installatie makkelijker maakt. Als u twijfelt, bel ons dan. Eén van onze specialisten kan u adviseren!

 

Security level/ certificering kluizen

Hoe hoger de veiligheidsklasse, hoe sterker uw meubelkluis is. Een gecertificeerde kluis is gebouwd volgens een van te voren afgesproken standaard en is getest door een onafhankelijke instituut. De normen zijn onderverdeeld in klasse waarmee de mate van inbraakwerendheid wordt weergegeven.

 • Veilige kluizen zonder beveiligingsklasse/ certificatie
 • Beveiligingsklasse "A" volgens VDMA 24992, vanaf mei 1995
 • Beveiligingsklasse "B" volgens VDMA 24992, vanaf mei 1995
 • Beveiligingsklasse S1 conform  EN 14450
 • Beveiligingsklasse S2 conform  EN 14450
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade 0   conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade I    conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade II   conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade III  conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade IV  conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade V   conform EN 1143-1

Tip: 

Aan de gecertificeerde kluizen met deze normeringen is ook een indicatie waardeberging gekoppeld. De dekkingen zijn indicatief. Overleg dit altijd eerst met uw verzekeringsmaatschappij!

 

Waartegen heeft u een beschermende kluis nodig?

 • Bescherming tegen vuur en hitte
 • Bescherming tegen water
 • Bescherming tegen inbraak

Wij adviseren u graag en bieden u een individuele oplossing.

 

Welke type slot op uw kluis?

Dat is geen gemakkelijke keuze, elk slot heeft zijn voor- en nadelen. We informeren u graag over de verschillende soorten sloten.

Dubbelbaard sleutelslot

Het dubbelbaard slot is de gemakkelijkste manier om de kluis te vergrendelen, geen codes onthouden. Bij elk slot worden twee sleutels meegeleverd. De sleutel dient goed beheerd en verborgen te worden. Vanwege het hoge risico van sleutelroof, raden de verzekeringsmaatschappijen het elektronisch slot aan.

• Mechanisch combinatieslot

Dit  werkt erg gemakkelijk, maar u moet de code / het cijfercombinatie onthouden. Batterijen en stroom zijn niet nodig.

• Elektronisch slot

Dit is de meest populaire en handige optie. U moet de geheime nummers (code) onthouden en indien nodig de batterijen vervangen. De geheime cijfercombinatie kan zo vaak worden gewijzigd als u wilt.

In het geval van een batterijprobleem is er ook de mogelijkheid van een noodstroomvoorziening.

• Biometrische  vingerprintslot

Met een vingerafdruk  wordt het slot geopend. U hebt geen sleutels of code nodig. Tot 60 verschillende vingerafdrukken instelbaar

 

Wil ik geen muurkluis?

Misschien staat u momenteel voor de keuze tussen een meubelkluis of en muurkluis. Lees meer op onze pagina Muurkluizen .

Aangezien de muurkluis wordt ingebouwd in een muur/wand, moet hiermee rekening worden gehouden tijdens de bouw van uw huis. Latere installatie kan problemen opleveren.

De installatie van de meubelkluis is altijd mogelijk.

 

Andere informatie

Al onze prijzen zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten!

Bestel Vandaag

* Alle prijzen zijn incl. btw en verzendkosten tot aan de deur op de begane grond
De website maakt gebruik van cookies.Als u verdergaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x