RVS brievenbussen

Rvs Brievenbussen

RVS brievenbussen met een chique uitstraling!

Blader door onze grote selectie van Rottner Roestvrijstalen brievenbussen.Winkel met vertrouwen en u krijgt de brievenbus van uw keuze binnen enkele werkdagen thuis. De Rottner brievenbussen zijn ontworpen om te voldoen aan elke behoefte: verschillende uitvoeringen en maten, met en zonder geïntegreerde krantenrol. Ze zijn vergrendeld met een cilinderslot, voorzien van 2 sleutels.

Ons opgeleide team adviseert u graag over de mogelijke varianten.

Meer informatie
Meer informatie
minder

25 artikel(en)

per pagina

25 artikel(en)

per pagina

 

Roestvrij staal

RVS of Inox is een prachtige en duurzame materiaal. Rottner Tresor biedt een groot assortiment brievenbussen van RVS. Bij het selecteren van de brievenbus adviseren wij u rekening te houden met de grootte, het ontwerp, etc. Alle roestvrijstalen brievenbussen zijn weersbestendig en voorzien van een cilinderslot.

Kies bewust voor een RVS brievenbus!

 

Welke soorten brievenbussen van roestvrij staal zijn er?

Maar niet alleen qua uiterlijk is de RVS brievenbus overtuigend, de grootte speelt ook een belangrijke rol. Of u nu op zoek bent naar een smalle brievenbus of een vrijstaande brievenbus, wij bieden in ons assortiment talloze opties. We hebben iets voor elke eis en elke smaak.

Kies bewust voor een RVS brievenbus!

Slot

Onze brievenbussen zij vergrendeld met cilinderslot, inclusief 2 sleutels.

 

Fabrikanten van RVS brievenbussen

  • Rottner Tresor
  • Home Design

 

Bestel Vandaag

* Alle prijzen zijn incl. btw en verzendkosten tot aan de deur op de begane grond
De website maakt gebruik van cookies.Als u verdergaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x