Kunststof brievenbussen

Kunststof Brievenbussen

Weersbestendig en weinig onderhoud!

De Rottner kunststof brievenbussen zijn gemaakt van duurzaam en weerbestendig PVC en zijn bestand tegen weersomstandigheden. Ze hebben een stijlvol modern design en sommige hebben een geïntegreerde krantenrol. Alle brievenbussen zijn voorzien van cilinderslot met 2 sleutels.

Meer informatie
Meer informatie
minder

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

 

Kunststof brievenbussen

De Rottner kunststof brievenbussen zijn gemaakt van duurzaam, UV bestendig PVC . Ze zijn zeer robuust en zijn bestand tegen weersomstandigheden. Het kunststof is krasvrij, licht van gewicht, roest niet en vergt weinig onderhoud. De kunststof brievenbussen van Rottner Tresor hebben een stijlvol, modern design en sommige hebben een geïntegreerde krantenrol. Alle brievenbussen zijn voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels. De kunststof brievenbussen van Rottner worden aangeboden tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Andere aanbod

Bij Rottner Tresor kunt ook stalen of RVS brievenbussen vinden. Deze worden aangeboden in de kleuren bruin, zwart, rood, groen en wit. Vind de perfecte brievenbus met of zonder krantenhouder!

 

Montage

De kunststof brievenbussen zijn geschikt voor wandmontage. Ze worden geleverd met een bevestiging set voor wandmontage die basis doe-het-zelf vaardigheden vereist.

Bestel Vandaag

* Alle prijzen zijn incl. btw en verzendkosten tot aan de deur op de begane grond
De website maakt gebruik van cookies.Als u verdergaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x