Over ons | Rottner Kluizen

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Rottner Tresor is een Oostenrijks familiebedrijf, opgericht in 1971 door Heinz Rottner. De huidige CEO van het bedrijf is Heinz Rottner junior, die de laatste 16 jaar betrokken is geweest bij het beheren en uitbreiden van het bedrijf.

Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in St. Georgen in Attergau, in de buurt van het prachtige Attersee-meer, waar we graag rekening houden met de zorgen en wensen van onze klanten en partners.

Internationale locaties

Rottner Tresor is niet alleen in Oostenrijk en Duitsland vertegenwoordigd, maar is ook internationaal gegroeid en uitgebreid.

In al die tijd hebben we nieuwe partnerschappen weten te binden, zijn we erin geslaagd om nieuwe en professionele teams op te richten en magazijnen te bouwen en te beheren in meer dan 6 verschillende landen.

Dit grote netwerk biedt de mogelijkheid om zo snel mogelijk te leveren en voor onze klanten te zorgen in hun eigen taal.

Internationale locaties
Ons Team

Ons Team

Op dit moment zorgt een enthousiaste team dagelijks voor de Europese markt.

We creëren een grote meerwaarde door onze familiaire sfeer, die wordt gekenmerkt door onze vriendelijkheid en een gemotiveerde manier van werken.

We stralen deze positieve energie ook uit naar onze klanten.

Klantgericht

Klanttevredenheid is onze topprioriteit. Iedereen moet zich veilig en comfortabel bij ons kunnen voelen en genieten van een uniek persoonlijk advies.

Met diepgaande, specialistische kennis en rekening houdend met de wensen van de klant, werken we samen een op maat gemaakte oplossing uit - dit maakt ons niet alleen gelukkig, maar kenmerkt ook onze speciale service.

Klantgericht
Producten van hoge kwaliteit

Producten van hoge kwaliteit

Ons uitgebreide assortiment van veiligheid gerelateerde artikelen varieert van de kleinste geldkist tot de grootste stalen kantoorkast, van sleutelkast tot kluizen.

Wanneer u een gecertificeerde kluis, een hotelkluis, een meubelkluis, een muurkluis, een documentenkast, een brandwerende kluis, een sleutelkast, een kluisdeur, een afstortkluis, een datakluis of een brievenbus nodig heeft - hier bij rottner-kluizen.nl vindt u wat u zoekt.

Naar de producten

Vertrouwen

Rottner Tresor is al bijna 50 jaar een betrouwbare naam in de beveiligingsindustrie en deze ervaring komt onze klanten ten goede.

Dankzij de jarenlange werkzaamheden in de beveiligingssector, garanderen wij de kwaliteit van onze artikelen en het advies waarop u kunt vertrouwen. Wij waarderen uw vertrouwen en verzekeren u van een verantwoordelijke en discrete service.

Kwaliteit, veiligheid en privacy zijn erg belangrijk voor ons! Maar we prijzen onszelf niet! Dit is wat onze klanten hebben verteld. Wil je onze referenties lezen? Geen probleem - klik gewoon op de volgende knop.

Vertrouwen