SLEUTELOPSLAG

Sleutels - iedereen heeft ze en iedereen zoekt ze, ze zijn gewoon ergens maar heel vaak niet waar ze zouden moeten zijn!

Breng orde in uw leven!

Bij Rottner Tresor vindt u een goede sleutelkluis , noodsleutelkast of sleutelkast voor elke behoefte en elk budget. De keuze van een sleutelkluis hangt af van het aantal sleutels dat u wilt opbergen en beheren, de mate van bescherming die u wenst en of het voor binnen- of buitengebruik is. Overtuig uzelf van onze veelzijdige en hoogwaardige sleutelkluizen en sleutelkasten!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Sleutelopslag
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 87

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 87

Pagina
per pagina

Het is een goed beveiligde afsluitbaar stalen kastje waarin uw sleutels veilig worden opgeborgen. Een sleutelkluis wordt zowel in de particuliere als in de zakelijke sector gebruikt. De sleutelkluis heeft de volgende vergrendelingsopties:

 • Sleutelslot
 • Elektronisch slot
 • Mechanisch combinatieslot

Het assortiment van sleutelopbergsystemen is enorm. De kleinste sleutelkluizen worden Keykeepers genoemd. Of u nu op zoek bent naar een opslagsysteem voor één sleutel of u meer dan 100 sleutels beheert, bij Rottner Tresor vindt u gegarandeerd het perfecte artikel. Sleutelkluizen met sleutelhaken op in hoogte verstelbare lijsten voor het opbergen en beheren van veel sleutels. U kunt uw sleutelkluis aan de muur bevestigen, bijvoorbeeld op de gevel van het huis.

Ze bieden toegang tot de sleutels voor voor meerdere mensen: schoonmakers, tuinmannen, zorgpersoneel, garages, etc.
Met behulp van een sleutelkluis worden uw sleutels op volgorde opgeslagen. Kies voor een sleutelkluis en u zult er geen spijt van krijgen! U vindt meteen de sleutel die u zoekt en ziet ook welke sleutel momenteel wordt gebruikt.

Natuurlijk zijn er verschillen in het uitvoering, de maat, het model en in het beveiligingsniveau. Kleinere beveiligingsproducten worden voornamelijk gebruikt in de privésector, de grote sleutelkluizen met combinatieslot of dubbelbaardslot worden in de zakelijke sector gebruikt.

Bij het kiezen van een sleutelkluis is belangrijk:

 • Het aantal: hoeveel sleutels zullen er worden opgeslagen? Mogelijkheid tot uitbreiding .
 • De certificering: hoe goed beveiligd dienen de sleutels te zijn?
 • Gedeeld gebruik.
 • Brandwerendheid en verzekering

Het verschil is niet groot. Sleutelkluizen worden in de zakelijke sector gebruikt voor het beheren van heel veel sleutels. Sleutelkasten worden gebruikt voor het veilig opbergen van een of meerdere sleutels en vaak voor binnen gebruik. Rottner Tresor heeft sleutelkluizen en sleutelkasten voor binnen en buiten met of zonder certificering, voor één of meerder sleutels.

Montagemateriaal meegeleverd. Mocht u twijfels hebben, laat ons personeel u dan adviseren. Het Rottner Tresor Team heeft veel ervaring en kennis en is bereid om u te helpen.

Hoe ziet uw buitenmuur er uit? Is hij geïsoleerd, welk isolatiemateriaal is gebruikt? Hoe dik is de muur? Vragen waar je misschien niet aan hebt gedacht, maar die er toe doen. Sleutelkluizen in de buitenruimte moeten bestand zijn tegen het weer. Ze zijn aan de muur verankerd met pluggen of schroeven, voorgeboorde gaten bevinden zich meestal aan de achterkant. Een goed gemonteerde sleutelkluis kan niet gemakkelijk worden gestolen. Een sleutelkluis met een elektronisch slot wordt niet aanbevolen voor buitengebruik ( weersinvloed). Gebruik het meegeleverde montagemateriaal! Neem bij eventuele vragen contact op met een specialist en overleg in ieder geval met uw verzekeringsadviseur voor de verzekeringswaarde van uw kluis.

De sleutelkluizen van Rottner zijn de ideale oplossing voor het veilig en netjes opbergen van uw sleutels.

Voor privégebruik kunnen de behoeften variëren. Elke persoon heeft sleutels of reservesleutels, dat is een feit. Kies uw sleutelkluis naar uw wens en behoefte!

Uw bedrijf heeft ook een sleutelkluis of een sleutelkast nodig! Sleutelkluizen met sleutelhaken op in hoogte verstelbare lijsten: een efficiënte sleutelopslag. Maak het voor u en uw medewerkers gemakkelijker om met sleutels om te gaan! Sleutelkluizen zijn onmisbaar bij:

 • Hotels
 • Autodealers
 • Kantoren en bedrijven
 • Magazijnen, etc.
 • Er een grote selectie van hoogwaardige producten beschikbaar is.
 • Wij eerlijke prijzen en hoogwaardige artikelen bieden.
 • U kunt profiteren van de ervaring en kennis van Rottner Tresor.
 • Een snelle levering wordt gegarandeerd door onze partners GLS en Schenker
 • Veel beschikbare betalingsopties mogelijk zijn.
 • Er een uitstekende klantenservice per telefoon en e-mail beschikbaar is.
 • Privacy is gegarandeerd.

Bij Rottner Tresor zijn u en uw sleutels in goede handen!