BRIEVENBUSSYSTEMEN

Brievenbussystemen voor appartementen, instellingen en bedrijven!

Bent u op zoek naar een postkast, een systeem met meerdere brievenbussen ? Bij Rottner Tresor vindt u een geschikt postkast of brievenbussysteem die voldoet aan uw behoefte.

Meerdere brievenbussen boven en naast elkaar voor verschillende postadressen. U kunt kiezen uit complete brievenbussystemen maar ook uit losse brievenbussen die eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Sommige zijn geschikt voor wandmontage en andere modellen kunnen op een RVS standaard gemonteerd worden. Rottner Tresor heeft verschillende modellen, maten en types. Kijk naar de Rottner producten en neem contact met ons op!

Brievenbussystemen
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina

Wij beschikken over diverse brievenbussystemen maar ook losse brievenbussen die eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Een postunit aan de gevel of vrijstaand, binnen of buiten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Een brievenbus-systeem dat aan alle eisen voldoet, is het Rottner-brievenbussysteem met twee, vier of zes brievenbussen van roestvrij staal. De eenvoudige elegantie en het functionele ontwerp passen perfect in uw voortuin. Het brievenbussysteem vormt een prachtige aanvulling op de buisvormige standaard waarop gemakkelijk kan worden gemonteerd.

  • De standaard of brievenbuspaal: een perfecte toevoeging aan de brievenbus. Niet bij de prijs inbegrepen, optioneel! Verschillende standaarden voor brievenbussen kunt u vinden bij: Brievenbusstandaarden .

Alle brievenbussen of postkasten zijn voorzien van een cilinderslot, geleverd met 2 sleutels.