NOODSLEUTELKASTEN

Een noodsleutelkastje: Voor als er haast geboden is! 

Je hebt vast wel eens eentje gezien: Een opvallend noodsleutelkastje, meestal in de kleur rood, met een sleutel achter een ruitje en de tekst: ‘In geval van nood glas breken’ 

Jouw belangrijkste sleutels op één plek bewaren, direct beschikbaar in geval van nood.  
Bij bijvoorbeeld een geactiveerd (brand)alarm moet er snel gehandeld worden, de sleutel(s) moet(en) onmiddellijk beschikbaar zijn voor de hulpdiensten. Het ruitje kan gebroken worden, en de hulpdiensten kunnen de sleutel pakken om de deur te openen. Tegelijkertijd zijn de sleutels ook veilig opgeborgen tegen inbraak en diefstal. 

Aan de andere kant, er hoeft niet altijd direct een ramp te gebeuren. Het zou bijvoorbeeld erg vervelend zijn als een vals brandalarm onnodig lang geluidoverlast veroorzaakt. 

Met een noodsleutelkastje van Rottner Kluizen kun je elke lastige situatie aan en kun je onmiddellijk elke deur kunt openen. Noodsleutelkasten zijn uitgerust met een glasvenster, cilinderslot en eventueel een hamertje om het glas te breken. 

Noodsleutelkasten
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Rottner Noodsleutelkast NS1 (zonder hamer)
  Rating:
  0%
  • Cijferhaken 1
  • Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 150 x 120 x 38
  • Type Slot Cilinderslot met 2 sleutels
  • Gewicht KG 0.6
  € 32,00
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
 2. Rottner Noodsleutelkast NSK1 ( Met hamer)
  Rating:
  0%
  • Cijferhaken 1
  • Externe Afmetingen in mm (HxBxD) 150 x 120 x 38
  • Type Slot Cilinderslot met 2 sleutels
  • Gewicht KG 0.7
  € 35,00
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Rood is een signaalkleur, en trekt altijd de aandacht. Het is niet voor niets dat veel verkeersborden rood zijn, en dat brandweerauto’s altijd rood zijn. 
Tijdens een noodsituatie is er geen tijd om naar een sleutel te zoeken, het noodsleutelkastje moet binnen enkele seconden gevonden zijn en geopend kunnen worden. 

Verberg of camoufleer het noodsleutelkastje niet, maar installeer deze op een duidelijk zichtbare plek die gemakkelijke toegankelijk is. Het noodsleutelkastje moet duidelijk zichtbaar zijn zodat de hulpdiensten deze snel kunnen vinden.  

Het is een goed idee om de aanwezigheid van het noodsleutelkastje te melden bij de hulpdiensten (in ieder geval brandweer en politie).

Voor het aanschaffen van een sleutelbeheersysteem moet je niet over één nacht ijs gaan. Een noodsleutelkastje kopen is een belangrijke investering voor de lange termijn en kan levens redden! 

De specialisten van Rottner Kluizen staan voor je klaar om je te adviseren zodat jij de juiste keuze kunt maken. En niet alleen vóór- en tijdens je aankoop, maar ook daarna kun je nog steeds rekenen op de specialisten van Rottner Kluizen

Aarzel niet om contact op te nemen via mail of telefoon!