Noodsleutelkasten

Noodsleutelkast

Een noodsleutelkast voor noodgevallen!

In opvallend rood plaatstaal en binnen handbereik. Uw belangrijke sleutels in één kast bewaren. Een geactiveerde alarm betekent snel handelen, de sleutel moet onmiddellijk beschikbaar zijn. Tegelijkertijd zijn de sleutels ook veilig opgeborgen tegen inbraak en diefstal.

Met een noodsleutelkast van Rottner Tresor zorgt u ervoor dat u elke lastige situatie aan kunt en onmiddellijk elke deur kunt openen. Noodsleutelkasten zijn uitgerust met een glasvenster, cilinderslot en met of zonder slaghamer om het glas in te slaan indien dit nodig is.

Voor vragen en advies, neem gerust contact op met de medewerkers van Rottner Tresor.


Meer informatie
Meer informatie
minder

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Noodsleutelkast

Een noodsleutelkast is voor noodgevallen! Uitgevoerd in opvallend rood plaatstaal. Binnen handbereik. Uw belangrijke sleutels in één kast bewaren. Een geactiveerde alarm betekent snel handelen, de sleutel moet onmiddellijk beschikbaar zijn.

Tegelijkertijd zijn de sleutels ook veilig opgeborgen tegen inbraak en diefstal.

Met een noodsleutelkast van Rottner Tresor zorgt u ervoor dat u elke lastige situatie aankunt en onmiddellijk elke deur kunt openen. Noodsleutelkasten zijn uitgerust met een glasvenster, cilinderslot en met of zonder slaghamer om het glas in te slaan indien dit nodig is. Zorg voor uw eigen veiligheid en zorg ervoor dat u een noodsleutelkast hebt.

Voor vragen en advies neem gerust contact op met de medewerkers van Rottner Tresor.

 

Wat is een noodsleutelkast?

Een noodsleutelkast is essentieel  bij het handelen in noodgevallen! Hulpdiensten, zoals de brandweer en politie, moeten in geval van nood toegang hebben tot deze sleutel. Natuurlijk moeten de sleutel(s) ook worden beschermd tegen ongeoorloofd gebruik.

De meeste noodsleutelkasten worden in opvallend ROOD plaatstaal uitgevoerd. Het glasvenster is vervangbaar en de sleutelkast is uitgerust met een cilinderslot. Modellen zijn beschikbaar met en zonder hamers (om het glas te breken).

 

Waarom een Noodsleutelkast?

  • Biedt in geval van nood de oplossing voor de hulpdiensten om het pand te betreden om mensen te redden of schade de te beperken.
  • Een alarm kan worden uitgeschakeld in geval van vals alarm, een veiligheidsdeur kan worden geopend, enz.

 

Waarom is een Noodsleutelkast rood?

Rood is een signaalkleur en betekent "aandacht". De rode noodsleutelkast kan eenvoudig worden gevonden dankzij de opvallende kleur. Wanneer zich een noodsituatie voordoet, is er geen tijd te verliezen. De hulpdiensten moeten snel naar binnen kunnen en niet hoeven zoeken naar een sleutelkastje.

 

Waar kun je een Noodsleutelkast monteren?

Verberg of camoufleer de noodsleutelkast niet, maar installeer hem op een plek die een makkelijke toegang mogelijk maakt. De noodsleutelkast moet duidelijk zichtbaar zijn zodat de hulpdiensten deze snel kunnen waarnemen. Denk aan uw veiligheid - een noodsleutelkast kan levens redden en is niet duur om aan te schaffen.

 

Commercieel gebruik

  • Gemakkelijke toegang zonder obstakels (indien mogelijk zonder traplopen te bereiken)
  • Goed zichtbaar, niet verbergen.

Er hoeft niet altijd een ramp te gebeuren, maar het zou vervelend zijn als bijvoorbeeld een vals brandalarm onnodig langdurig geluidoverlast veroorzaakt.

Indien nodig kan het glazen venster van de noodsleutelkast met de noodhamer worden ingeslagen om de sleutel(s) te bemachtigen.

 

Hoe werkt een Noodsleutelkast?

  • Slot openen of code invoeren (in grote bedrijven waar eigen brandweermannen werkzaam zijn, hen voorzien van eigen sleutels).
  • Breek het glas en pak de sleutel.

 

Wie zou een noodsleutelkast moeten hebben?

  • Scholen
  • Openbare gebouwen
  • Grote bedrijven

Vind  uw noodsleutelkast bij Rottner Tresor - vertrouw de professionals als het gaat om beveiligingsproducten!

Bestel Vandaag

* Alle prijzen zijn incl. btw en verzendkosten tot aan de deur op de begane grond
De website maakt gebruik van cookies.Als u verdergaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x