BRIEVENBUSSEN

Op zoek naar een brievenbus?

Brievenbussen zijn accessoires die horen bij het huis en weerspiegelen de stijl van de eigenaar. De brievenbussen van Rottner Tresor variëren van landelijk tot elegant en modern design, van wandbrievenbus tot vrijstaande exemplaren. Rottner Tresor heeft een groot aanbod aan brievenbussen: RVS brievenbussen, stalen brievenbussen, kunststof brievenbussen, brievenbussen met krantenrol, Amerikaanse brievenbussen en pakketbrievenbussen . Ook vindt u hier speciale brievenbussystemen of postkasten voor appartementen, flatgebouwen, instellingen en bedrijven.

De Rottner brievenbussen bieden maximale veiligheid en ze zijn bestand tegen weersomstandigheden.

Neem contact op met ons opgeleide personeel! Het team van het bedrijf Rottner Tresor staat klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden.

Brievenbussen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 127

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 127

per pagina

Brievenbussen

Brievenbussen bestaan ​​al sinds de 19e eeuw. De brievenbus is een kast met kleine opening  waarin de correspondentie veilig wordt bewaard.

Het wordt gebruikt om post en kranten te accepteren.

Wij kennen twee soorten brievenbussen:

  • Openbare brievenbussen voor verzending
  • Particuliere of zakelijke brievenbussen voor ontvangen

 

Ongeacht de grootte, het materiaal, het ontwerp of de kleur die u kiest, uw post is altijd in goede handen.

Kies uit een ruim aanbod aan materialen en opties: hier vindt u brievenbussen van roestvrij staal, staal, aluminium en kunststof (PVC). We hebben ook veel te bieden op het gebied van design en kleuren: het kleurenpalet varieert van groen, rood, zwart, wit tot bruin en zilver. En natuurlijk moet de RVS versie niet worden vergeten.

Qua ontwerp varieert het aanbod van de eenvoudige modellen - zoals de Lignano-brievenbus, tot de Harrow design brievenbus

Maar niet alleen het uiterlijk of  het model van de brievenbus moet overtuigend zijn , de maat speelt ook een belangrijke rol. Of u nu op zoek bent naar een smalle brievenbus voor een wandmontage of een grote brievenbus  voor een vrijstaande plaatsing: bij Rottner Tresor bent u aan het juiste adres.

Ons getrainde team wil u adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste brievenbus.

Geef je post een leuk thuis en bestel een brievenbus bij Rottner Tresor voordelig online!

Extra uitrusting:

Krantenhouder (krantenvak, krantenrol)

Standaard  voor een vrijstaande plaatsing

Rottner Tresor is de specialist op het gebied van brievenbussen. Voor elk budget, behoefte en stijl hebben we  een geschikte brievenbus voor u.

  • Rottner Tresor

  • HomeDesign