Impressie

Rottner Tresor BV
Meerland 2B
1447 KC Purmerend

Algemeen Directeur: Heinz Rottner
BTW - NR: NL 815378981B01
KvK-NR: 342 425 86

Deze site is eigendom van en wordt beheerd door Rottner Tresor B.V. Met uw vragen of klachten kunt u terecht bij onze klantenservice op bovenstaande telefoonnummer en / of e-mailadres. Heeft u een klacht gerelateerd aan een product of dienst die online is gekocht? Zo ja, dan kunt u uw klacht indienen op het volgende portaal van de Europese Commissie: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Verantwoordelijkheid

De klant mag deze website alleen gebruiken voor eigen risico en aanvaardt dat Rottner Tresor B.V. niet aansprakelijk is voor materiële of immateriële schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of één van de materialen op deze website. Ook is Rottner Tresor B.V. niet verantwoordelijk voor lichamelijke schade of gezondheidsrisico´s die opzettelijk veroorzaakt zijn door nalatigheid of door een strafbare feit veroorzaakt door de klant. De klant is volledig en uitsluitend verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag.

De service pagina's kunnen links (links) bevatten die naar de pagina's van andere providers leiden. Rottner Tresor B.V. is niet verantwoordelijk voor de gegevensbeschermingspraktijken en andere activiteiten van deze aanbieders.

Auteursrechten

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Rottner Tresor B.V.is de auteursrechtelijke eigenaar of geautoriseerde gebruiker van alle inhoud die op de website wordt weergegeven en de door de website verstrekte diensten. Het gebruik voor privédoeleinden van de inhoud van de website of sommige delen daarvan of het gebruik van formulieren is uitsluitend toegestaan met een schriftelijke toestemming van de dienstverlener.