Kluizen

Tresore

Vind uw hoge kwaliteitskluis die voldoet aan uw persoonlijke veiligheidseisen!

De aanschaf van de juiste kluis biedt u perfecte bescherming tegen inbraak en brand. In ons brede assortiment kunt u diverse soorten kluizen vinden: van muurkluizen, waardebeschermende kluizen, brandwerende kluizen tot aan de wapenkluizen .

 

Meer over Kluizen

 

Ons ervaren team staat tot uw beschikking voor het kiezen van de beste kluis en kan het juiste antwoord geven op al uw vragen.

Bescherm uw documenten en waardevolle bezittingen! Wij hebben kluizen met dubbelbaard slot of elektronische vergrendelingssystemen. De kwalitatief hoger gerangschikte kluizen hebben mangaanversterking om het slot te beschermen tegen boren, een geïntegreerde anti-boor bescherming.

 

Meer informatie
minder

Artikelen 1 tot 35 van 485 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 35 van 485 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Soorten Rottner-kluizen

Bij Rottner Tresor is er een juiste kluis in verschillende versies voor bijna elke behoefte. Met zekerheid vindt u hier de kluis die u zoekt.

De meubelkluis  bijvoorbeeld, is een aantrekkelijke, ruimtebesparende optie, omdat dit type kluis in een meubel is geïntegreerd. Bijvoorbeeld in kasten, bureaus of laden. Als de kluis correct is verankerd in of op het meubel, is de  verwijdering van de kluis bijna onmogelijk. De dief zou het hele meubelstuk mee moeten nemen.

De brandwerende kluis, zoals de naam al doet vermoeden, is bijzonder geschikt wanneer  brandbeveiliging een cruciale factor is bij de keuze van de kluis. Digitale gegevens en papieren documenten zijn veilig beschermd in de kluis. De brandwerende kluis met hoogwaardige vuurvaste materiaal is verkrijgbaar in verschillende beveiligingsniveaus, van basisbescherming tot gecertificeerde bescherming tot 120 minuten in geval van brand. Er is een kluis voor elke behoefte!

Rottner-kluizen zijn verkrijgbaar met verschillende beveiligingsniveaus, klassen en mate van weerstand. Het assortiment is geweldig. De kluizen zijn gemaakt van inbraak- en brandwerend materiaal en zorgen voor een veilige opslag van de inhoud, zoals waardevolle spullen of documenten. Wat er ook in de kluizen wordt bewaard, het is beschermd tegen brand en inbraak!

De muurkluis of wandkluis, wordt zoals de titel aangeeft ingebouwd in een muur. Muurkluizen zijn zeer geschikt voor het opbergen van waardevolle spullen. Rottner Tresor biedt een groot assortiment muurkluizen in verschillende maten en beveiligingsniveaus. Uiteraard zijn deze kluizen gemaakt van inbraak- en brandwerend materiaal. Door de kluis weg te werken in de muur is het stelen van deze kluis bijna onmogelijk.

In de datakluizen worden uw externe harde schijven en digitale gegevensdragers veilig bewaard. In de meeste gevallen is het verlies van deze gegevens onherstelbaar. De speciaal voor brandveilige opslag van gevoelige datadragers ontworpen datakluis, biedt optimale bescherming tegen brand, gas of bluswater. Het assortiment van veiligheidskluizen bij Rottner is enorm! Wij bieden artikelen voor zowel zakelijk als privégebruik.

De documentenkluizen  van Rottner kunnen worden gebruikt in hotels, kantoren en particuliere woningen. Deze kluizen bieden voldoende opslagruimte voor documenten, ordners of mappen. Verschillende maten en beveiligingsniveaus worden aangeboden, zodat aan alle individuele behoeften wordt voldaan.

De afstortkluis heeft een afstortgleuf of lade waarin contant geld of bonnen kunnen worden gedeponeerd. Alleen bevoegde personen kunnen de inhoud verwijderen of ophalen.

De hotelkluis is speciaal ontworpen voor hotelkamers en ze bieden voor de  gasten de grootst mogelijke bescherming voor hun eigendommen. Hotelkluizen zijn gemakkelijk te gebruiken en openen met een individuele code. De gast is niet afhankelijk van de openingstijden van de receptie. Natuurlijk zijn ook  de hotelkluizen in verschillende maten te verkrijgen.

Sleutelkluizen & Geldverwerking

Voor sleutelopslag biedt Rottner Tresor verschillende oplossingen, variërend van sleutelkasten tot sleutelkluizen en noodsleutelkasten. U vindt iets voor elke behoefte en elk budget!

De hangmappenkast van Rottner Tresor bespaart ruimte, biedt bescherming tegen brand en hitte en zorgt tegelijkertijd voor een duidelijke opslag en orde van uw belangrijke documenten en waardevolle spullen. Een veiligheidsslot beschermt tegen inbraak en de verschillende beveiligingsniveaus voldoen aan individuele behoeften.

Rottner biedt ook geldkisten en geldcassettes van staal aan, die een handig hulpmiddel zijn voor het vervoeren of opbrengen van uw geld. Ze zijn compact, gemakkelijk mee te nemen en kunnen worden gebruikt door verschillende bedrijven, instellingen en clubs, maar ook voor privégebruik.

Wapens opslag

De wapenkluizen van Rottner Tresor  zijn geschikt voor de opslag van vuurwapens. Het veilig opslaan van vuurwapens en munitie is noodzakelijk om ongelukken te voorkomen. De plaatsing van deze kluizen moet buiten het bereik van onbevoegden en kinderen zijn! Geweren, jachtgeweren, pistolen en / of munitie kunnen veilig worden opgeborgen in deze wapenkluizen.

Kortom: als de aankoop van een kluis wordt overwogen, Rottner Tresor is de juiste plek om te vinden wat u zoekt!

Bestel Vandaag

* Alle prijzen zijn incl. btw en verzendkosten tot aan de deur op de begane grond
De website maakt gebruik van cookies.Als u verdergaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x