Leveringsvoorwaarden

Icon of Netherlands flag Gratis Levering Nederland
Icon of Belgium flag Gratis Levering Belgium

Gratis levering binnen de EU op elk product op onze website.

Levertijd:

Onze levertijd is 3-5 werkdagen voor producten op voorraad. Bestellingen worden op zijn vroegst op de eerstvolgende werkdag na ontvangst verwerkt. Na de verwerking van de bestelling wordt per mail een track en trace gestuurd naar het opgegeven emailadres. Zware pakketten worden gratis tot aan de deur op de begane grond bezorgd.

Tegen extra kosten kunt u gebruik maken van onze installatieservice. Bij deze service wordt de kluis op de gewenste plek geplaatst en verankerd. Afspraak in overleg per email.

Stukgoedleveringen vinden plaats tijdens officiële kantooruren van 07:00 tot 17:00 uur.

Kleine pakketten:

Artikelen die minder dan 30 kg wegen, worden binnen 3-4 werkdagen geleverd met GLS.

Medium / Grote Kluizen:

Items boven 30 kg worden geleverd met Schenker Logistiek. Transportbedrijven brengen het artikel niet in het gebouw, ze leveren alleen tot aan de deur. Levering tot aan de drempel.

Voor bevestiging en positionering kunt u contact opnemen met:

Rottner Tresor B.V.

+31 (0) 237070908
info@rottner-tresor.nl

Als de goederen tijdens het transport beschadigd zijn en de schade bij de levering zichtbaar is, moet u aangeven dat de goederen beschadigd zijn. In ieder geval moet u binnen 14 dagen dergelijke schade aan Rottner Tresor B.V. melden en de retourzending regelen. Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is!