Documentenkluizen

Rottner documentenkluizen

Bescherm uw belangrijke documenten tegen brand en inbraak!

Grote selectie van Rottner documentenkluizen, geschikt voor kantoorgebruik. De kluizen worden getest in Europese testhuizen. De documentenkluizen zijn veiligheidskluizen met een sleutel- of elektronisch slot, zonder noodopening (maar een externe batterij aansluiting). De meeste modellen zijn ook verkrijgbaar met een op bestelling gemaakt mechanisch combinatieslot. Deze hebben een levertijd van 6-8 weken. De filteropties helpen bij het vinden van de beste maat voor het aantal opgeborgen mappen,certificering, type slot, maat enzv .

Uw belangrijke documenten bevinden zich allemaal op één plek, namelijk in de juiste kluis

 


Meer informatie
Meer informatie
minder

Artikelen 1 tot 35 van 184 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 35 van 184 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

Bescherm uw belangrijke documenten tegen brand en inbraak!

Een grote selectie van Rottner documentenkluizen, geschikt voor kantoorgebruik. De kluizen worden getest in Europese testhuizen. De documentenkluizen zijn veiligheidskluizen met een sleutel- of elektronisch slot, zonder noodopening (maar een externe batterij aansluiting). De meeste modellen zijn ook verkrijgbaar met een op bestelling gemaakt mechanisch combinatieslot. Deze hebben een levertijd van 6-8 weken. De filteropties helpen bij het vinden van de beste maat voor het aantal op te bergen mappen, certificering, type slot, maat etc. Uw belangrijke documenten bevinden zich allemaal op één plek, namelijk in de juiste kluis!

 

Wat is een documentenkluis?

De kantoorkluis of documentkluis beschermt uw belangrijkste documenten tegen:

 • Inbraak
 • Brandschade
 • Waterschade

Bovendien is het een ideale plek om uw documenten op orde te houden. Kostbaarheden, documenten, enz. worden beschermd tegen brand. De kluizen worden gedurende 30, 60 tot 120 minuten blootgesteld aan een temperatuur van 1.080C°. (Speciale tests worden uitgevoerd, verschil tussen papieren documenten en gegevensdragers). Een documentenkluis is de optimale bescherming tegen open vuur, hitte en( blus)water. Archiveer uw documenten en bewaar alles op een veilige plaats in de documentenkluis!

 

Waarom zou ik een documentenkluis kiezen?

Privégebruik

Iedereen heeft genoeg documenten die veilig bewaard moeten worden. Een geboorteakte, overlijdensakte, paspoorten en belangrijke contracten . Niet alle documenten zijn vervangbaar. Door uw documenten te beveiligen, bespaart u tijd en moeite. U kunt uw belangrijke documenten beveiligen tegen inbraak in de documentenkluizen van Rottner Tresor,

 

Inbraakcertificaat/Beveiligingsklasse

 • Veilige kluizen zonder beveiligingsklasse/ certificatie
 • Beveiligingsklasse "A" volgens VDMA 24992, vanaf mei 1995
 • Beveiligingsklasse "B" volgens VDMA 24992, vanaf mei 1995
 • Beveiligingsklasse S1 conform  EN 14450
 • Beveiligingsklasse S2 conform  EN 14450
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade 0   conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade I    conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade II   conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade III  conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade IV  conform EN 1143-1
 • Beveiligingsklasse  Klasse/Grade V   conform EN 1143-1

Aan de gecertificeerde kluizen met deze normeringen is ook een indicatie waardeberging gekoppeld. Overleg dit altijd eerst met uw verzekeringsmaatschappij!

 

Type slot

We informeren u graag over de  4 verschillende soorten sloten. Niet alle slottypes zijn beschikbaar voor elke kluis.

Dubbelbaard sleutelslot

De eenvoudige optie. Het dubbelbaard slot is de gemakkelijkste manier om de kluis te vergrendelen,  geen codes onthouden. Bij elk slot worden twee sleutels meegeleverd.  De sleutel dient goed beheerd en opgeborgen te worden.

• Mechanisch combinatieslot

Dit  werkt erg gemakkelijk, maar u moet de code / het cijfercombinatie onthouden. Batterijen, stroom en sleutels zijn niet nodig.

• Elektronisch slot

Dit is de meest populaire en handige optie. U moet de geheime nummers (code) onthouden en indien nodig de batterijen vervangen. De geheime cijfercombinatie kan zo vaak worden gewijzigd als u wilt.In het geval van een batterijprobleem is er ook de mogelijkheid van een noodstroomvoorziening.

• Biometrische  vingerprintslot

Met een vingerafdruk  wordt het slot geopend. U heeft geen sleutels of  code nodig. Tot 60 verschillende vingerafdrukken instelbaar.

 

Waar kan ik een documentenkluis plaatsen?

In het kantoor of op een plaats die gemakkelijk toegankelijk is, maar niet meteen zichtbaar. Laat uw documentenkluis vakkundig verankeren. Al onze prijzen zijn incl. btw en verzendkosten! Neem gerust contact met ons op. Rottner Tresor uw specialist voor veilige oplossingen!

 

Bestel Vandaag

* Alle prijzen zijn incl. btw en verzendkosten tot aan de deur op de begane grond
De website maakt gebruik van cookies.Als u verdergaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x