Meubelkluis met Biometrische Vingerafduk Slot 

Biometrische vingerafduk slot

Een kluis met vingerafdruk ontgrendeling: Superveilig en gemakkelijk! 

Een meubelkluis met biometrisch slot is relatief nieuw, en bekend geworden bij het grote publiek met de komst van smartphones met een biometrische ontgrendeling.  
Beveiliging met een vingerafdruk is superveilig: Je vingerafdruk is immers net zo uniek als je DNA. 

In het dagelijks gebruik is een biometrische kluis erg gemakkelijk: Je legt je wijsvinger op de scanner, en de kluis wordt automatisch geopend. Geen geheime codes te onthouden, geen sleutels die je kunt verliezen. En je wijsvinger: Die heb je altijd beschikbaar! 

Als het openen van de kluis met vingerafdruk niet lukt, om wat voor reden dan ook, dan zijn er altijd alternatieve manieren om toegang te krijgen tot de inhoud van de kluis. Bijvoorbeeld door het gebruik van een mastercode, noodstroomvoorziening in het geval van een lege batterij of een mechanische noodopening. 

Biometrische ontgrendeling voor meubelkluizen – snel, veilig en gemakkelijk! 

Tresor mit Bluetooth-Schloss

Für einen Tresor mit Bluetooth-Schloss benötigt man ein Smartphone mit Bluetooth-Verbindung und die Rottner Unlock App, die über App Store oder Google Play heruntergeladen werden kann.

Bei dem gewählten Tresor ist ein QR-Code beigegeben, der nur genau für diesen Safe der Schlüssel zur Öffnung ist. Das Bluetooth-Schloss wird ausgewählt, der QR-Code gescannt und dann das betreffende Schloss installiert.

Es können mehrere Zugangsberechtigungen erteilt werden und der Tresor (z.B. Möbeltresor, Waffenschrank, Schlüsselschrank) kann immer mittels eines Notfallschlüssels geöffnet werden, sollte einmal die Öffnung nicht funktionieren.

Die APP ist in verschiedenen Sprachen erhältlich.

In der APP lässt sich auch einstellen, wie der Tresor geöffnet werden soll. Dies kann durch

  • Annäherung (Umkreis ca. 2 m für das Handy) geschehen
  • durch Fingerprint (Fingerabdruck wird auf das Handy gespeichert)
  • durch Code-Eingabe oder
  • One-Click – Drücken des Buttons

Kein Schlüssel wird benötigt, kein Code muss gemerkt werden, das Handy ist immer mit dabei!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Je kunt tot 60 mensen toegang geven tot je biometrische kluis. Al deze unieke vingerafdrukken kun je beheren met jouw mastercode. In geval van onenigheid, ontslag of verandering van functie kun je gemakkelijk de toegang blokkeren van één of meerdere personen. 

Het kan gebeuren dat een vingerafdruk niet correct uitgelezen wordt door de scanner. Oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld natte vingers, of een beschadigde vingerprint door veel handwerk, denk maar eens aan het werken met stenen zonder handschoenen.  

Afhankelijk van het type kun je altijd je kluis openen met een mastercode of met een mechanische noodopening. Je zult in ieder geval nooit buitengesloten worden omdat je vingerafdruk (tijdelijk) niet werkt. 

Je vingerafdruk is net zo uniek als je DNA. Het is niet voor niets dat je vingerafdruk ook opgenomen is in je paspoort. Het principe is identiek: Hoogwaardige beveiliging, uniek voor ieder persoon

Voor het aanschaffen van een nieuwe kluis moet je niet over één nacht ijs gaan. Een kluis kopen is een belangrijke investering voor de lange termijn! 

De specialisten van Rottner Kluizen staan voor je klaar om je te adviseren zodat jij de juiste keuze kunt maken. En niet alleen vóór- en tijdens je aankoop, maar ook daarna kun je nog steeds rekenen op de specialisten van Rottner Kluizen

Aarzel niet om contact op te nemen via mail of telefoon!