Brievenbussen met geïntegreerde krantenrol

Brievenbussen met geintegreerde krantenrol

Kwalitatief hoogwaardige brievenbussen met een geïntegreerde krantenrol!

De brievenbussen met een geïntegreerde krantenrol van Rottner Tresor kunnen de ergernis van een natte krant of folders voorkomen. Zo kunt u de gewone post gescheiden houden van de krant. Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

Neem contact op met ons opgeleide personeel! Het team van het bedrijf Rottner Tresor staat klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie
Meer informatie
minder

23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina

Brievenbussen met geïntegreerde klantenrol

Brievenbussen met een krantenvak of krantenrol beschermen de post en de krant tegen wind en slecht weer. Of deze nu wordt gebruikt voor gebouwen met meerdere gebruikers of voor een vrijstaande woning, bij Rottner Tresor garanderen wij dat u de juiste oplossing zult vinden. Ons assortiment omvat vele modellen en biedt oplossingen voor alle individuele behoeften.

 

Type brievenbussen met een geïntegreerd krantenvak of krantenrol

Kies uit verschillende materialen en opties: hier vindt u brievenbussen van roestvrij staal en staal. We hebben ook veel te bieden op het gebied van design en kleuren: het kleurenpalet varieert van grijs tot groen, zwart en wit. En natuurlijk moet de RVS versie niet worden vergeten. Qua ontwerp variëren de brievenbussen van modellen als Postale, tot de designer modellen zoals Kensington. Als het gaat om de aanschaf van een nieuwe brievenbus is de maat en esthetiek net zo belangrijk. In de collectie van Rottner Tresor vindt u kleine en grote brievenbussen, van landelijk tot moderne modellen in diverse kleuren en prijsklassen.

 

Accessoires

Voor brievenbussen met een geïntegreerde krantenrol of krantenhouder zijn ook standaards verkrijgbaar - deze zijn te vinden op: www.rottner-tresor.nl De brievenbussen met krantenhouder kunnen op een standaard of paal worden gemonteerd als vrijstaande brievenbussen.

 

Onze fabrikanten van brievenbussen met een geïntegreerde krantenvak

  • Rottner Tresor
  • HomeDesign

Bestel Vandaag

* Alle prijzen zijn incl. btw en verzendkosten tot aan de deur op de begane grond
De website maakt gebruik van cookies.Als u verdergaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x