PRIVACY VERKLARING ROTTNER TRESOR BV

Verantwoordelijk voor gegevensverwerking is:

Andras Gruber

Thern 17, St. Georgen i.A., Austria/Europe

ag@comsafe.at  

We waarderen uw interesse in onze online shop rottner-kluizen.nl. Het beschermen van uw privacy is erg belangrijk voor ons. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Om uw online bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we bepaalde gegevens van u nodig. Alle achtergelaten gegevens slaan we via een veilige SSL-verbinding op in onze beveiligde database. Alle gegevens worden gecodeerd via een wiskundig coderingsproces bij Rottner. Informatie kan alleen worden gelezen met codering of decodering. De wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens of andere gegevens die u aan ons hebt verstrekt, verschijnen niet en kunnen geen andere bedrijven bereiken. Uw gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden.

We geven u gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Bijvoorbeeld: bezorgpartners, leveranciers of betaalpartners en partijen die onze reviews verzamelen.

1. Toegang tot gegevens en hosting.

U kunt onze website bezoeken zonder persoonlijke informatie te verstrekken. Telkens wanneer een website wordt opgeroepen, slaat de webserver alleen automatisch een zogenaamd serverlog bestand op. Deze bevat de naam van het gevraagde bestand, uw IP-adres, de datum en tijd van de oproep, de hoeveelheid overgedragen gegevens en de verzoekende provider (toegangsgegevens) en documenteert de oproep.

De toegangsgegevens worden uitsluitend geëvalueerd om een probleemloze werking van de site te garanderen en ons aanbod te verbeteren. Volgens artikel 6. lid 1. punt f. van de AVG “het gebruik van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verantwoordelijke of van een derde, tenzij (kort gezegd) de belangen of rechten van de betrokkene zwaarder wegen.” Alle toegangsgegevens worden uiterlijk zeven dagen na het einde van uw bezoek aan de site verwijderd.

Hostingdiensten van derden

Wanneer een externe provider de hosting- en presentatiediensten voor ons biedt, dient dit ter bescherming van onze legitieme belangen, die overheersen in de context van een belangenafweging, bij een correcte presentatie van ons aanbod. Alle gegevens die worden verzameld als onderdeel van het gebruik van deze website of in de formulieren in de online shop zoals hieronder beschreven, worden verwerkt op zijn servers. Verwerking op andere servers vindt alleen plaats binnen het hier beschreven bereik.

2. Gegevensverzameling bij het openen van een klantaccount en contractverwerking

We verzamelen persoonlijke gegevens op basis van uw toestemming als onderdeel van uw bestelling, wanneer u contact met ons opneemt (bijvoorbeeld via het contactformulier of e-mail) of wanneer u een klantaccount opent. Verplichte velden zijn als zodanig gemarkeerd, omdat we in deze gevallen de gegevens nodig hebben om uw bestelling netjes af te kunnen ronden, uw vraag te verwerken of om het klantaccount te openen. Deze gegevens hebben we ook nodig om met u te kunnen communiceren over de status van uw bestelling.

Welke gegevens worden verzameld, is te zien aan de respectieve invoerformulieren. Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens in overeenstemming met Artikel 6. lid 1. punt b. van de AVG voor contractverwerking en verwerking van uw vragen. Na voltooiing van het contract of verwijdering van uw klantaccount worden uw gegevens beperkt voor verdere verwerking en verwijderd na de fiscale en commerciële bewaartermijnen, tenzij u uitdrukkelijk hebt ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of wij ons het recht voorbehouden om de gegevens te gebruiken verder dan wettelijk is toegestaan en waarover wij u in deze verklaring informeren. Uw klantaccount kan op elk moment worden verwijderd door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactoptie of door een functie in het klantaccount te gebruiken.

3 . Data transfer aan derden

Wij hebben uw data nodig bij het afhandelen van een bestelling: levering, betaling en contact. Om uw bestelling uit te voeren in overeenstemming met Artikel 6. lid 1. punt b van de AVG geven we uw gegevens door aan de bezorgdienst voor zover dit noodzakelijk is voor de levering van bestelde goederen. Afhankelijk van de betalingsmethode die u in het bestelproces selecteert, zullen we de daarvoor verzamelde betalingsgegevens doorsturen naar de betaalpartners in opdracht van de betaling

Sommige van de geselecteerde betalingsdienstaanbieders verzamelen deze gegevens ook zelf, op voorwaarde dat u daar een account aanmaakt. In dit geval moet u zich tijdens het bestelproces aanmelden bij de betalingsdienstaanbieder met uw toegangsgegevens. In dit verband is de gegevensbeschermingsverklaring van de respectieve betalingsdienstaanbieder van toepassing. Hetzelfde geldt voor de overdracht van gegevens aan onze fabrikanten of groothandelaren in de gevallen waarin zij de verzending voor ons overnemen (drop shipping).

4. Gegevensoverdracht aan de bezorgdienst

Als u ons tijdens of na uw bestelling hiervoor uw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven, sturen wij uw e-mailadres en telefoonnummer door in overeenstemming met Artikel 6. lid 1. b van de AVG aan de geselecteerde vervoerders zodat zij vóór aflevering contact met u kunnen opnemen en om te zorgen dat zij het pakket bij u kunnen afleveren De toestemming kan ten alle tijden worden ingetrokken door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactoptie of rechtstreeks naar de vervoerder op het onderstaande contactadres. Na intrekking zullen wij de gegevens die u hiervoor hebt verstrekt verwijderen, tenzij u uitdrukkelijk hebt ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of wij ons het recht voorbehouden om de gegevens verder te gebruiken, hetgeen wettelijk is toegestaan en waarover wij u hierover informeren.

GLS Pakketdienst

https://gls-group.eu/NL/nl/pakketbezorging

DB Schenker Logistiek

https://www.dbschenker.com/nl-nl

5. Gebruik van gegevens bij het verwerken van betalingen

Bij het betalen van uw order maakt u gebruik van onze beveiligde betaalomgeving. Wanneer u met iDeal ( Mollie) betaalt of het bedrag naar ons overboekt, worden uw gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan uw bestelling te kunnen koppelen. Verder gebruiken we uw bankrekeningnummer alleen als u geld van ons terugkrijgt. Bij een betaling via PayPal worden uw betalingsgegevens doorgestuurd naar de beschermde omgeving van PayPal. PayPal behoudt zich het recht voor om een controle van de kredietwaardigheid uit te voeren voor de betaalmethoden Creditcard via PayPal, automatische incasso via PayPal of - indien aangeboden - "achteraf betalen" via PayPal. Het resultaat van de kredietcontrole gebruikt PayPal om te beslissen of het de betreffende betaalmethode wil aanbieden.

6. Cookies en webanalyse

Om uw bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken en het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken, geschikte producten weer te geven of voor marktonderzoek, gebruiken we zogenaamde cookies op verschillende pagina's. Dit dient ter bescherming van onze legitieme belangen, die overheersen in de context van een belangenafweging, in een geoptimaliseerde presentatie van ons aanbod in overeenstemming met Artikel 6. lid 1. punt f. van de AVG. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw apparaat worden opgeslagen. Sommige van de cookies die we gebruiken, worden verwijderd na het einde van de browsersessie, d.w.z. nadat u uw browser sluit (zogenaamde sessie cookies). Ook van uw harde schijf.

Andere cookies blijven op uw apparaat staan en stellen ons in staat om uw browser te herkennen bij uw volgende bezoek (permanente cookies). De duur van de opslag is te vinden in het overzicht in de cookie-instellingen van uw webbrowser. U kunt uw browser zo instellen dat u op de hoogte bent van het instellen van cookies en zelf kunt beslissen of u deze wilt accepteren of de acceptatie van cookies wilt uitsluiten voor bepaalde functies. Elke browser verschilt in de manier waarop deze de cookie-instellingen beheert. Dit wordt beschreven in het help menu van elke browser, waarin wordt uitgelegd hoe u uw cookie-instellingen kunt wijzigen.

Verdere info onder de volgende links:

Internet Explorer™ https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Safari™ https://support.apple.com/nl-nl/guide/safari/sfri11471/mac

Chrome™ https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=nl

Firefox™ https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-verwijderen-gegevens-wissen-websites-opgeslagen

Als cookies niet worden geaccepteerd, kan dat de functionaliteit van onze website beperken.

Gebruik van Google (Universal) Analytics voor webanalyse

Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Ireland Limited.Google Analytics: te Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland (www.google.co.uk). Dit dient ter bescherming van onze legitieme belangen, die overheersen in de context van een belangenafweging, in een geoptimaliseerde presentatie van ons aanbod in overeenstemming met Artikel 6. lid 1. punt f. van de AVG. Google (Universal) Analytics maakt gebruik van methoden die een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken, zoals cookies. De automatisch verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt meestal overgebracht naar een Google-server in de VS en daar opgeslagen.

Google Analytics gebruikt cookies die een analyse mogelijk maken van de manier waarop bezoekers onze webwinkel gebruiken. De door het cookie verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. De IP-adressen laten we anonimiseren. Het volledige IP-adres wordt alleen overgedragen naar een Google-server in de VS en daar in uitzonderlijke gevallen opgeslagen. Het geanonimiseerde IP-adres dat door uw browser wordt verzonden als onderdeel van Google Analytics, wordt over het algemeen niet samengevoegd met andere Google-gegevens. Nadat we Google Analytics hebben stopgezet en niet meer gebruiken, worden de in deze context verzamelde gegevens verwijderd.

Voor zover informatie wordt overgedragen naar Google-servers in de VS en daar wordt opgeslagen, is het Amerikaanse bedrijf Google LLC gecertificeerd onder het UK-US Privacy Shield. Een actueel certificaat kan hier worden bekeken. Vanwege deze overeenkomst tussen de VS en de Europese Commissie heeft deze laatste een passend niveau van gegevensbescherming vastgesteld voor bedrijven die zijn gecertificeerd onder het Privacy Shield. U kunt voorkomen dat Google de door de cookie gegenereerde gegevens met betrekking tot uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) verzamelt en deze gegevens door Google verwerkt door de:” Google Analytics Opt-out Browser Add-on “te downloaden en te installeren die beschikbaar is via de volgende link:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Als alternatief voor de browser invoegtoepassing kunt u op deze link klikken om te voorkomen dat Google Analytics in de toekomst gegevens op deze website verzamelt. Een opt-out-cookie wordt op uw apparaat geplaatst. Als u uw cookies verwijdert, moet u opnieuw op de link klikken.

Gebruik van Hotjar voor webanalyse

Voor website-analyse worden gegevens automatisch verzameld en opgeslagen op deze website met behulp van technologieën van Hotjar Limited (www.hotjar.com), waaruit gebruikersprofielen worden aangemaakt met behulp van pseudoniemen. Dit dient ter bescherming van onze legitieme belangen, die overheersen in de context van een belangenafweging, in een geoptimaliseerde presentatie van ons aanbod in overeenstemming met Artikel 6. lid 1. punt f. van de AVG. Cookies kunnen worden gebruikt. De verzonnen gebruiksprofielen worden niet samengevoegd met persoonlijke gegevens over de drager van de verzonnen naam zonder expliciete toestemming. Na het einde van het doel en het einde van het gebruik van Hotjar door ons, worden de in deze context verzamelde gegevens verwijderd.

U kunt op elk gewenst moment bezwaar maken tegen het verzamelen en opslaan van gegevens door op deze link te klikken. https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out/

Nadat u afmelding wordt een opt-out-cookie op uw apparaat geplaatst. Als u uw cookies verwijdert, moet u opnieuw op de link klikken.

7. Online marketing

Google Ads Remarketing

We gebruiken Google Ads om deze website te adverteren in zoekresultaten van Google en op websites van derden. Voor dit doel wordt de zogenaamde remarketing-cookie van Google ingesteld wanneer u onze website bezoekt, die automatisch op interesses gebaseerde advertenties mogelijk maakt met behulp van een pseudonieme cookie-ID en op basis van de pagina's die u bezoekt. Dit dient om onze legitieme belangen te beschermen in een optimale marketing van onze website, die overheersen in de context van een belangenafweging, in overeenstemming met Artikel 6. lid 1. punt f. van de AVG. Nadat we het gebruik van Google Ads Remarketing hebben stopgezet en het gebruik ervan hebben beëindigd, worden de in deze context verzamelde gegevens verwijderd.

Verdere gegevensverwerking vindt alleen plaats als u met Google bent overeengekomen dat uw web- en app-browsergeschiedenis door Google zal worden gekoppeld aan uw Google-account en informatie uit uw Google-account zal worden gebruikt om de advertenties te personaliseren die u op internet ziet. Als u in dit geval bent aangemeld bij Google terwijl u onze website bezoekt, gebruikt Google uw gegevens samen met Google Analytics-gegevens om doelgroep lijsten te maken en te definiëren voor remarketing via verschillende apparaten. Om dit te doen, koppelt Google uw persoonlijke gegevens tijdelijk aan Google Analytics-gegevens om doelgroepen te vormen.

Google Ads is een aanbod van Google Ireland Limited, een bedrijf dat is geregistreerd en wordt werkzaam naar Iers recht gevestigd in: te Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland (www.google.co.uk). Voor zover informatie wordt overgedragen naar Google-servers in de VS en daar wordt opgeslagen, is het Amerikaanse bedrijf Google LLC gecertificeerd onder het UK-US Privacy Shield. Een actueel certificaat kan hier worden bekeken. Vanwege deze overeenkomst tussen de VS en de Europese Commissie heeft deze laatste een passend niveau van gegevensbescherming vastgesteld voor bedrijven die zijn gecertificeerd onder het Privacy Shield.

U kunt de remarketing-cookie deactiveren via deze link:https://adssettings.google.com/authenticated?hl=nl.   

U kunt ook meer te weten komen over het instellen van cookies van de Digital Advertising Alliance.

Google maps

Deze website maakt gebruik van Google Maps om geografische informatie visueel weer te geven. Google Maps is een aanbieding van Google Ireland Limited, een Iers bedrijf dat geregistreerd en gevestigd is in Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland (www.google.co.uk). Dit dient ter bescherming van onze legitieme belangen, die overheersen in de context van een belangenafweging, in een geoptimaliseerde presentatie van ons aanbod en een gemakkelijke toegankelijkheid van onze locaties in overeenstemming met Artikel 6. lid 1. punt f. van de AVG.

Bij het gebruik van Google Maps verzendt of verwerkt Google gegevens over het gebruik van de Maps-functies door websitebezoekers, waaronder met name het IP-adres en locatiegegevens. We hebben geen invloed op deze gegevensverwerking. Voor zover informatie wordt overgedragen naar Google-servers in de VS en daar wordt opgeslagen, is het Amerikaanse bedrijf Google LLC gecertificeerd onder het UK-US Privacy Shield. Een actueel certificaat kan hier worden bekeken. Vanwege deze overeenkomst tussen de VS en de Europese Commissie heeft deze laatste een passend niveau van gegevensbescherming vastgesteld voor bedrijven die zijn gecertificeerd onder het Privacy Shield. Om de Google Maps-service te deactiveren en zo een gegevensoverdracht naar Google te voorkomen, moet u de JavaScript-functie in uw browser deactiveren. In dit geval kan Google Maps niet of slechts in beperkte mate worden gebruikt. Meer informatie over gegevensverwerking door Google is te vinden in de gegevensbeschermingsinformatie van Google. De servicevoorwaarden van Google Maps bevatten gedetailleerde informatie over de kaartservice. De gegevensverwerking is gebaseerd op een overeenkomst tussen gezamenlijk verantwoordelijke personen in overeenstemming met Art. 26 van de AVG.

https://privacy.google.com/intl/de/businesses/mapscontrollerterms/

https://policies.google.com/privacy

Google reCaptcha

Ter bescherming tegen misbruik van onze webformulieren en tegen spam gebruiken we de Google reCAPTCHA-service in de context van sommige formulieren op deze website. Google reCAPTCHA is een aanbieding van Google Ireland Limited en is gevestigd te Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland. (Www.google.co.uk). Door de handmatige invoer te controleren, voorkomt deze service dat geautomatiseerde software (zogenaamde bots) misbruik op de website uitvoert. Volgens Artikel 6. lid 1. punt f. van de AVG.om onze legitieme belangen te beschermen bij het beschermen van onze website, die zwaarder wegen dan onze belangen, bij het beschermen van onze website tegen misbruik en bij een probleemloze presentatie van onze online aanwezigheid. Google reCAPTCHA gebruikt een code die is ingebed in de website, een zogenaamde JavaScript, als onderdeel van de verificatie, methoden die een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken, zoals cookies. De automatisch verzamelde informatie over uw gebruik van deze website, inclusief uw IP-adres, wordt meestal naar een Google-server in de VS verzonden en daar opgeslagen. Bovendien worden andere cookies die door Google-services in uw browser zijn opgeslagen, geëvalueerd door Google reCAPTCHA.

Er worden geen persoonlijke gegevens gelezen of opgeslagen uit de invoervelden van het respectieve formulier. Voor zover informatie wordt overgedragen naar Google-servers in de VS en daar wordt opgeslagen, is het Amerikaanse bedrijf Google LLC gecertificeerd onder het UK-US Privacy Shield. Een actueel certificaat kan hier worden bekeken. Vanwege deze overeenkomst tussen de VS en de Europese Commissie heeft deze laatste een passend niveau van gegevensbescherming vastgesteld voor bedrijven die zijn gecertificeerd onder het Privacy Shield. U kunt voorkomen dat Google de gegevens verzamelt die door de JavaScript of cookie zijn gegenereerd en betrekking hebben op uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) en deze gegevens door Google verwerkt door deze uit te voeren in uw browserinstellingen om JavaScripts of het instellen van cookies te voorkomen. Houd er rekening mee dat dit de functionaliteit van onze website voor uw gebruik kan beperken. Meer informatie over het gegevensbeschermingsbeleid van Google vindt u hier. https://policies.google.com/privacy

Onze online aanwezigheid op Facebook, Google, LinkedIn

Onze aanwezigheid op sociale netwerken en platforms dient voor een betere, actieve communicatie met onze klanten en prospects. We bieden informatie over onze producten en lopende speciale promoties. Wanneer u onze online aanwezigheid op sociale media bezoekt, kunnen uw gegevens automatisch worden verzameld en opgeslagen voor marktonderzoek en reclamedoeleinden. Op basis van deze gegevens worden met behulp van pseudoniemen, zogenaamde gebruiksprofielen gemaakt. Deze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om advertenties binnen en buiten de platforms te plaatsen waarvan wordt aangenomen dat ze overeenkomen met uw interesses. Voor dit doel worden cookies meestal op uw eindapparaat gebruikt. Het bezoekersgedrag en de interesses van de gebruikers worden in deze cookies opgeslagen. Volgens Artikel 6. lid 1. punt f. van de AVG om onze legitieme belangen, die zwaarder wegen dan onze belangen, te beschermen in een geoptimaliseerde presentatie van ons aanbod en effectieve communicatie met klanten en geïnteresseerde partijen. Als u om uw toestemming wordt gevraagd voor de gegevensverwerking door de respectieve exploitanten van sociale-mediaplatforms, b.v. met behulp van een selectievakje is de wettelijke basis voor de gegevensverwerking Artikel 6. lid 1. punt a. van de AVG van toepassing. Wat betreft de bovengenoemde sociale mediaplatforms met hoofdkantoor in de VS, geldt het volgende: Voor de VS heeft de Europese Commissie een adequaatheidsbesluit genomen. Dit gaat terug naar het EU-VS-privacy schild. De gedetailleerde informatie over de verwerking en het gebruik van de gegevens door de providers op hun pagina's, evenals een contactoptie en uw rechten en instellingenopties om uw privacy te beschermen, in het bijzonder opties voor bezwaar (opt-out), vindt u in het privacybeleid van de onderstaande providers. Als u hierbij nog steeds hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/

Google / YouTube:https://policies.google.com/privacy

LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Oppositieoptie (opt-out):

Facebook: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Google / YouTube: https://adssettings.google.com/authenticated

LinkedIn: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out

8. Evaluatie-herinneringen per e-mail verzenden

Evaluatieherinnering door Kiyoh. Deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactoptie of rechtstreeks naar Kiyoh.

9. Contactopties en uw rechten

Als betrokkene hebt u de volgende rechten:

Volgens Art. 13 -15 van de AVG, heeft u het recht om informatie op te vragen over uw persoonlijke gegevens die door ons worden verwerkt in de mate die hierin is gespecificeerd; recht op informatie en inzage.

Volgens Art. 16 van de AVG, heeft u het recht om fouten en onjuiste of onvolledige persoonlijke gegevens die door ons zijn opgeslagen te laten corrigeren; recht op rectificatie

Volgens Art. 17 van de AVG, heeft u het recht om verwijdering van uw door ons opgeslagen persoonlijke gegevens aan te vragen, tenzij verdere verwerking noodzakelijk is; recht op gegevens wissing /vergetelheid:

  • persoonsgegevens zijn niet langer nodig voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of anderszins verwerkt;
  • de betrokkene trekt zijn toestemming in en er geen andere rechtsgrond voor verwerking bestaat;
  • betrokkene maakt bezwaar tegen de verwerking en er zijn geen dwingende gerechtvaardigde gronden voor de verwerking die prevaleren;
  • de persoonsgegevens zijn onrechtmatig verwerkt

Volgens Art. 18 van de AVG, heeft u het recht om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te vragen als:

  • de juistheid van de gegevens door u wordt betwist; .
  • de verwerking onwettig is, maar wij deze weigeren te verwijderen;
  • wij de gegevens niet langer nodig hebben, maar u deze nodig heeft om wettelijke claims in te dienen, uit te oefenen of te verdedigen.
  • u bezwaar heeft gemaakt tegen verwerking in overeenstemming met art. 21 van de AVG;

Volgens Art. 20 van de AVG, heeft u het recht om uw persoonlijke gegevens die u aan ons hebt verstrekt te ontvangen in een gestructureerd, algemeen en machinaal leesbaar formaat of de overdracht van een andere betrokken persoon aan te vragen; recht op overdraagbaarheid van uw gegevens.

Volgens art. 77 van de AVG heeft u als u vindt dat wij u niet op de juiste manier hebben geholpen het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens,” met name in de lidstaat waar hij gewoonlijk verblijft, hij zijn werkplek heeft of waar de beweerde inbreuk is begaan”.

Als u vragen heeft over het verzamelen, verwerken of gebruiken van uw persoonlijke gegevens, informatie, correctie, blokkering of verwijdering van gegevens, evenals intrekking van toestemming of bezwaar tegen een specifiek gebruik van gegevens, neem dan rechtstreeks contact met ons op via de contactgegevens op deze document.

Het recht om bezwaar te maken

Als we persoonsgegevens verwerken zoals hierboven beschreven om onze legitieme belangen, die zwaarder wegen dan onze belangen, te beschermen, kunt u bezwaar maken tegen deze verwerking met toekomstig effect. Als de verwerking plaatsvindt voor doeleinden van direct marketing, kunt u dit recht op elk moment uitoefenen zoals hierboven beschreven. Als de verwerking voor andere doeleinden plaatsvindt, hebt u alleen het recht om bezwaar te maken als er redenen zijn die voortvloeien uit uw specifieke situatie. Na het uitoefenen van uw recht om bezwaar te maken, zullen wij uw persoonlijke gegevens niet langer voor deze doeleinden verwerken. Tenzij wij dwingende gerechtvaardigde gronden voor de verwerking kunnen aantonen die zwaarder wegen dan uw belangen, rechten en vrijheden, of als de verwerking van de bewering, uitoefening of verdediging van wettelijke claims. Dit is niet van toepassing als de verwerking plaatsvindt voor directe marketingdoeleinden. Dan zullen wij uw persoonlijke gegevens niet langer voor dit doel verwerken.

De website maakt gebruik van cookies.Als u verdergaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x