PISTOOLKLUIZEN

De juiste wapenkluis voor uw wapentype!

Vindt de juiste pistoolkluis om handvuurwapens zoals pistolen en revolvers op te bergen! Handvuurwapens zijn vuurwapensystemen die in één vuist of twee vuisten kunnen worden gehanteerd.

Vindt de juiste pistoolkluis om handvuurwapens zoals pistolen en revolvers op te bergen! Handvuurwapens zijn vuurwapensystemen die in één vuist of twee vuisten kunnen worden gehanteerd.

Pistoolkluizen
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 43

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 43

Pagina
per pagina

Kluis voor korte wapens/pistoolkluis

Hier bij Rottner Tresor vindt u de juiste kluis voor uw pistool/handvuurwapen.

Pistoolkluizen worden gebruikt om handvuurwapens zoals pistolen en revolvers op te bergen. Bij ons vinden alle wapenbezitters hun geschikte wapenkluis.

Handvuurwapens zijn vuurwapensystemen die in één vuist of twee vuisten kunnen worden gehanteerd.

Als u op zoek bent naar een brandwerende wapenkluis, dan heeft Rottner Tresor de juiste brandwerende kluis voor u. Onze brandwerende wapenkluizen hebben een brandbeveiliging van 30 minuten.

Informatie over de veiligheidsniveaus / certificering van onze kluizen zijn te vinden in onze bijlage. Onze getrainde medewerkers informeren u graag en beantwoorden uw vragen over kluizen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Welke slot is het best?

We informeren u graag over de 4 verschillende soorten sloten.

• Dubbelbaard sleutelslot
Wilt u een kluis met een sleutelslot? Het dubbelbaard slot is de gemakkelijkste manier om de kluis te vergrendelen, geen codes onthouden. Bij elk slot worden twee sleutels meegeleverd. De sleutel dient goed beheerd en verborgen te worden. Vanwege het hoge risico van sleutelroof, raden de verzekeringsmaatschappijen het elektronische slot aan.


• Mechanisch combinatieslot
Dit werkt erg gemakkelijk, maar u moet de code / het cijfercombinatie onthouden. Batterijen, stroom en sleutels zijn niet nodig.


• Elektronisch slot
Dit is de meest populaire en handige optie. U moet de geheime nummers (code) onthouden en indien nodig de batterijen vervangen. De geheime cijfercombinatie kan zo vaak worden gewijzigd als u wilt.
In het geval van een batterijprobleem is er ook de mogelijkheid vaneen noodstroomvoorziening.


• Biometrische vingerprintslotMet een vingerafdruk wordt het slot geopend. U heeft geen sleutels of code nodig. Tot 60 verschillende vingerafdrukken instelbaar

De beslissende factor is hoeveel pistolen u in de box of in de kluis wilt bewaren. De pistoolkluizen zijn aanzienlijk verschillend in grootte en gewicht. We raden u ook aan om aandacht te besteden aan de interne dimensies bij het afstemmen van uw wapens.
Maak gebruik van onze consulting service: we kunnen helpen om de juiste pistoolkluis te vinden.


De apparatuur die wij leveren, is precies afgestemd op uw behoeften. De belangrijkste elementen zijn:
Afsluitbare compartimenten / interieurkluis: Voor gezamenlijke opslag van munitie en wapens.


Wapenhouders voor pistolen: De pistoolhouder biedt overzicht en orde. Deze is bevestigd aan de onderkant van de kluis en kan niet bewegen, in breedte aanpasbaar.