Beveiliging van gegevensuitwisseling bij Rottner

Bedankt voor het kiezen van een Rottner veiligheidsproduct! We hopen dat u een geweldige winkelervaring op onze website heeft.

Over veiligheid gesproken, Heeft u zich ooit afgevraagd wat er gebeurt met uw persoonlijke gegevens als u uitlogt en de site verlaat? Bang voor ongewenste e-mails die binnenstromen of vervelende telefoontjes?

We begrijpen uw bezorgdheid, omdat we helaas zoveel over internetfraude en gegevensdiefstal horen. Het goede nieuws is dat, terwijl uw waardevolle spullen veilig kunt opbergen in een Rottner product van uw keuze, uw persoonlijke gegevens ook veilig zijn bij ons. We zullen uw gegevens niet in ongeautoriseerde handen laten vallen.

Alle gegevens worden gecodeerd bij Rottner. Dit werkt via een wiskundig coderingsproces. Informatie kan alleen worden gelezen met codering of decodering. De wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens of andere gegevens die u aan ons hebt verstrekt, verschijnen niet en kunnen geen ander bedrijven bereiken. Uw gegevens kunnen niet worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Laten we het SSL-certificaatterm kort toelichten. Op onze webserver staat een code die ervoor zorgt dat de online communicatie veilig verloopt. Dit is het SSL-certificaat dat Rottner ook heeft. In het kort betekent dit dat er geen beveiligde gegevens in het openbare netwerk kunnen komen! SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

Onze partners zijn niet alleen klanten, maar bijvoorbeeld expeditie- of bezorgbedrijven, met wie we voor langere termijn een goede samenwerking hebben en die er ook voor zorgen dat er geen klantgegevens op internet bekendgemaakt worden.

Veiligheid is belangrijk voor ons. We werken er constant aan om deze veiligheid te bieden via onze producten en ook in onze online winkels. U bent veilig bij Rottner Tresor !