WANDASBAK UITVERKOOP

Een asbak voor buiten zorgt voor een schoon en netjes aangezicht 

Regelmatig zie je groepjes mensen voor de buitendeur van hun kantoor gezellig kletsend een sigaretje roken. Maar wat gebeurt er als iedereen weer naar binnen gaat? Als er geen buitenasbak aanwezig is, verdwijnen de peukjes op het looppad of in de tuin. 

Geen wenselijke situatie, want het bederft het aangezicht van je kantoor.  

De oplossing is het monteren van één of meerdere buitenasbakken. Het looppad en de tuin blijven netjes en schoon, en de buitenasbak is gemakkelijk te legen en schoon te maken. 

Wandaschenbecher
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Rottner Wandasbak Small
  Rating:
  0%
  € 39,00
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
 2. Rottner Wandasbak Giant
  Rating:
  0%
  € 68,00
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
 3. Rottner Wandasbak RVS
  -14%
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 93,00 Speciale prijs € 79,95
  30-dagen beste prijs: € 79,95
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
 4. Rottner Wandasbak Groot
  Rating:
  0%
  € 53,00
  incl. BTW & gratis verzending
  3-5 Werkdagen
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Een wandasbak voor buiten monteren is heel gemakkelijk met de meegeleverde montagematerialen. Mits op de juiste manier gemonteerd, ga je jarenlang plezier hebben van je nieuwe asbak voor buiten

Nee, dit is natuurlijk niet bij de wet verplicht. Maar het is toch wenselijk om een buitenasbak te monteren om te voorkomen dat het aanzicht van je kantoor of winkel bedorven wordt door sigaretten die op de grond uitgetrapt zijn. Daarnaast is het beter voor het milieu om peukjes op de juiste manier af te voeren en te verwerken. 

Dat is natuurlijk erg persoonlijk, en verschilt per situatie. Maar de ervaring leert dat je het beste de buitenasbak monteert op de plaats waar je de rokers wilt hebben. Dus bij voorkeur niet bij de ingang van het kantoor, maar eerder in de buurt van een zijdeur. Op deze manier geef je de rokers ruimte, maar niet in het zicht van bezoekers. 

Voor het aanschaffen van een nieuwe asbak voor buiten moet je niet over één nacht ijs gaan.  

De specialisten van Rottner Kluizen staan voor je klaar om je te adviseren zodat jij de juiste keuze kunt maken. En niet alleen vóór- en tijdens je aankoop, maar ook daarna kun je nog steeds rekenen op de specialisten van Rottner Kluizen

Aarzel niet om contact op te nemen via mail of telefoon!