Valsgelddetectoren

Valsgelddetector

Geef vals geld geen kans met de valsgelddetector van Rottner-Tresor

Bescherm uzelf en uw bedrijf met de geavanceerde valsgelddetector van Rottner Tresor. Bij het betalen met bankbiljetten is het gebruik van een valsgelddetector onmisbaar! test uw bankbiljetten op vals geld!


Meer informatie
Meer informatie
minder

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

 

Valsgelddetector

Geef vals geld geen kans met de valsgelddetector van Rottner-Tresor.

De productie van valse bankbiljetten wordt steeds gemakkelijker in ons hi-tech tijdperk. Bescherm uzelf en uw klanten en help uzelf met een praktische valsgelddetector. Bescherm uzelf en uw bedrijf met  de geavanceerde valsgelddetector van Rottner Tresor.

De verspreiding van vals geld kan ernstige gevolgen hebben voor bedrijven en particulieren. U kunt het innen van vals geld voorkomen door een valsgelddetector aan te schaffen. Werkt veilig en nauwkeurig.

 

Valsgelddetector - Voor Winkels

Bij de kassa zou het verplicht moeten zijn om een valsgelddetector te gebruiken. De beste manier is om de bankbiljet validator te gebruiken, is om elke bankbiljet te controleren. Het verspreiden van vals geld gebeurt meestal snel wanneer u in een winkel de bankbiljetten zonder controle accepteert. Dit kan enerzijds aanzienlijke schade veroorzaken en anderzijds klanten irriteren als ze per ongeluk vals geld ontvangen als wisselgeld.

Bij het betalen met bankbiljetten is het gebruik van een valsgelddetector onmisbaar! Binnen één seconde weten u en uw klant absoluut zeker of een biljet echt of vals is.

 

Valsgelddetector- UV lamp

De Rottner valsgelddetector  met 1 x 7 watt UV-lamp en zwarte kunststof behuizing, werkt op  360 nm golflengte. Controleert de UV-kenmerken van bankbiljetten en spoort alle soorten fluorescerende merktekens op. De Rottner valsgelddetector is niet alleen geschikt voor bankbiljetten, maar ook voor creditcards, paspoorten en overige officiële documenten.

Bestel Vandaag

* Alle prijzen zijn incl. btw en verzendkosten tot aan de deur op de begane grond
De website maakt gebruik van cookies.Als u verdergaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x