TÜV AUSTRIA   tuv

TÜV Technischer Überwachungs Verein“ is een onafhankelijk vereniging die de prestaties van bedrijven en hun werknemers beoordeelt en evalueert en is gericht op het certificeren en valideren van producten en diensten zodat deze veilig gebruikt kunnen worden. Het "beoordeelt" het bedrijf praktisch en beloont het met een kwaliteitszegel, waarop men kan vertrouwen. De documenten uitgegeven door TÜV AUSTRIA worden zeer erkend in en buiten de EU en ook wereldwijd. Voor onze klanten is dit de garantie voor legitimiteit en acceptatie door economie, autoriteiten en het publiek in het algemeen.

Wat zijn de voordelen onze klanten?

  • Wij bij Rottner willen graag  u winnen en behouden als een tevreden klant. Hiervoor hebben we de TÜV-beoordeling. Diensten en producten die het TÜV-certificaat ontvangen, zullen de klant overtuigen. Ons doel is om u te verwelkomen als een vaste klant die tevreden is met de producten en service en niet alleen voor een eenmalige aankoop. 

  • De beoordeling wordt jaarlijks uitgevoerd volgens exacte richtlijnen, studies en voorschriften (ISO 9001 2015). In geval van afwijkingen moeten deze worden opgelost om het TÜV-certificaat opnieuw te ontvangen.

  • Verdere ontwikkeling is erg belangrijk voor ons. Onze gekwalificeerde medewerkers volgen trainingen om hun kennis actueel te houden.

  • Koop bij Rottner Tresor BV, een bedrijf dat voortdurend werkt aan verbetering. Overtuig uzelf en geef ons uw vertrouwen!


Master Locksmiths Association   mla

Rottner Tresor BV is een aangesloten lid van de Master Locksmiths Association, producent en distributeur van beveiligingsproducten, groothandel in de slotenmakerindustrie. 

De Master Locksmiths Association (MLA) is een non profit beroepsverenigingslotenmakers in Verenigd Koninkrijk. De MLA heeft zijn eigen certificatie proces waarbij bedrijven worden doorgelicht en regelmatig worden geïnspecteerd. Het moedigt zijn leden ook aan om hun kennis te vergroten door middel van permanente educatie, regionale bijeenkomsten, seminars en de informatie die wordt verspreid via haar lidmaatschapsmagazine Keyways.


ESSA - The International Security Association  Rottner Safe ESSA member

ESSA (European Security Systems Association ) is een onafhankelijke instituut  van de beveiligingsindustrie op Europees en internationaal niveau en verbindt de banksector, verzekeraars, overheden, fabrikanten en distributeurs. ESSA gecertificeerde producten krijgen een blauw ECB-S label. Hierop staan de belangrijkste kenmerken van de kluis.


ECB-S_NL


EN 14450 en EN 1143-1 zijn de Europese normen voor certificering van inbraakwerende kluizen.

De normen zijn onderverdeeld in klasse waarmee de mate van inbraakwerendheid wordt weergegeven. Aan de gecertificeerde kluizen met deze normeringen is ook een indicatie waardeberging gekoppeld.

De onderstaande dekkingen zijn indicatief. Overleg dit altijd eerst met uw verzekeringsmaatschappij!

EN14450

Europese NormDekking contant geldDekking kostbaarheden
S 1€ 2.500,-€ 5.000,-
S 2 € 5.000,-€ 9.000,-

EN1143-1


Europese NormDekking contant geldDekking kostbaarheden
Grade 0 € 7.000,- € 14.000,-
Grade I € 10.000,- € 20.000,-
Grade II € 25.000,- € 50.000,-
Grade III € 45.000,- € 90.000,-
Grade IV € 75.000,- € 150.000,-
Grade V € 125.000,- € 250.000,-
Grade VI € 250.000,- € 500.000,-